Nocna/ranna sick hra

Príspevky zo starej diskusie

Re: Re: Re: Re: Nocna/ranna sick hra

Odoslaťod LuckyPuppy 16 Sep 2007 09:07

me jde spis o to, ze to sel po flopu, jak na stole byly 3 karty, takze zbyvaji jeste 2 karty na 4 piku na stul. Suited con bych hral, v teto situaci preflop asi ne, ale to je jeho vec, horsi ze jak na flop hned chytnes flush tak je velka sance ze do hry dal pujde nekdo, kdo ma flush draw s K nebo A. Ja bych to proste po tom flopu nejel. jenom muj nazor, nechci se hadat.
LuckyPuppy

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Re: Re: Re: Re: Nocna/ranna sick hra

Odoslaťod cstrike22 16 Sep 2007 13:29

jo ten kaapari to mal foldnut, re-raisol, ja som isiel all in a este nevedel co spravi ten treti hrac takze mu asi malo byt jasne, ze 7 high flush neni asi to najlepsie. to AK je diskutabilne ale asi by som to tiez foldol. Predsa hrat o cely stack na jeho mieste a cakat na flush sa mi nejavi ako najlepsi napad. Ale ako vravim hrali sme tam niekolko hodin bolo rano 07:00 ludia uz boli, unaveny, hralo sa dost loose, a hlavne bol to mega velky pot a v takychto pripadoch sa velmi tazko folduju taketo karty..
cstrike22

Založený: Jan 2007

AK

Odoslaťod LuckyPuppy 16 Sep 2007 20:13

a hlavne ten s AK kdyz videl 2x allin tak h mohlo prinejhorsim napadnout ze mate oba flush, cili mu zbyvalo 5 odds z asi 45 karet, s nim bych to taky neriskoval, ale to jen tak ciste teoreticky....:) v praxi je to, a jeste jak rikas, po dlouhych hodinach, velmi tezke zahodit a premyslet o nejakych odds a odhadovat...
LuckyPuppy

Založený: Aug 2007

Re: AK

Odoslaťod fidelko 17 Sep 2007 14:07

no toto je dobra myslienka,ze tych kariet vo farbe uz pre toho AK nezostavalo vela
fidelko

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 7 krát/2 krát

Predchádzajúca

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!