omaha
omaha
pani majstri.. hram na Full tilte omahu Hi freeroll, zatial som omahu moc nehral, len skor "studoval" ale fakt len amatersky. Co s kartami na ruke ako As JS 6s 2s ??? povedzme som dorovnal z buttonu flop bol Q A A takze v pohode. Ale hrat taketo kombinacie? alebo som bol UTG a doslo mi J 6 J J .. no som to zahodil... chvala Bohu :) vyjadrite sa please. Vdaka
- veyron2000
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/5 krát
pozicia pozicia pozicia
to je tak vetko co potrebujes vediet v omahe -:))
- jonatanko
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/6 krát
no
vdaka.. si mi pomohol.... to tu fakt nikto nehra omahu ? ? ?
- veyron2000
Re: pozicia pozicia pozicia
doplnim este jonatanka; trpezlivost, trpezlivost, trpezlivost;
najlepsia startovna kombinacia pre Omahu HI je AsKsAdKd :-D
karty ako AJ62s su relativne fajn, ale zabudni na flush, uz drzis styri karty s 13tich -> ostalo 9zo48, ale mas dve vysoke karty, tu ta ale musi trafit flop, ako vlastne vzdy a vsade :-/;
trojice na ruke uz nie je dobre - nemas velmi velku sancu chytit set v spolocnych kartach. Zbytocne budes pustat zilou pri vsadzani, a somzrejme uz je problematicky chytit full house, kedze niekto moze mat poker, ze ... :),
ale majster nie som :-D
najlepsia startovna kombinacia pre Omahu HI je AsKsAdKd :-D
karty ako AJ62s su relativne fajn, ale zabudni na flush, uz drzis styri karty s 13tich -> ostalo 9zo48, ale mas dve vysoke karty, tu ta ale musi trafit flop, ako vlastne vzdy a vsade :-/;
trojice na ruke uz nie je dobre - nemas velmi velku sancu chytit set v spolocnych kartach. Zbytocne budes pustat zilou pri vsadzani, a somzrejme uz je problematicky chytit full house, kedze niekto moze mat poker, ze ... :),
ale majster nie som :-D
-
johnmirow - Príspevky: 895
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/17 krát
kua
mne sa ta omaha hi zacina pacit ;-)
- veyron2000
Mohli by sme skusit
cez vikend si spravit nejaky sukromny stol na maly sit&go na Omahu Hi a zahrat si, povedzme 1, 2 alebo 5$ buy in, pre 6 alebo 10 hracov.
Zahrali by ste si?
Zahrali by ste si?
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.