online kvaldy na zive turnaje
Počet príspevkov: 20 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
online kvaldy na zive turnaje
zaujimalo by ma ako je to s vyplacanim tych garantovanych packages na zive turnaje ked vyhrate nejaku kvaldu ako teraz trebars Vlade na Irish open...to Vam normalne vsetky peniaze poslu na ucet(vratane buy inu cestovneho a vreckoveho) a vy si vsetko musite vybavovat sami a zhanat co najlacnejsiu letenku aby ste co najviac usetrili..:-))
alebo vam herne priamo zaplatia buy in do turnaja a zabookuju letenku za vas..dost mi ma to zaujimalo aky je v tom system dikes
alebo vam herne priamo zaplatia buy in do turnaja a zabookuju letenku za vas..dost mi ma to zaujimalo aky je v tom system dikes
- Matej Zavacky
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 12 krát/48 krát
Re: online kvaldy na zive turnaje
No, takze co sa tyka mna a Irish Open, tak je to jednoduche, oni mi na ucet poslali 950$ na prepravne naklady na miesto cinu (letenka), ostatne je na nich (buy-in do turnaja, ubytovanie (spravidla byva pre 2 osoby, takze si mozete zobrat bodyguarda, frajerku, psa alebo chameleona), stravu (dufam ze aj chlast) ...
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: online kvaldy na zive turnaje
:-D yeaaah chameleona vzdy s sebou *THUMBS UP* :-D
chci se zeptat jestli nekdo zkousi kvaldu na Aussie Millions ;-)
chci se zeptat jestli nekdo zkousi kvaldu na Aussie Millions ;-)
- mysak(bon3fish)
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: mysak
prej mezi pros :-D mno dobry.. :-D mezi pros se planuju zaradit az prave v Australii ;) :-D
- mysak(bon3fish)
vlade
cize dajme tomu ze ak zozenies letenku za 30 usd tak zvysnych 820 si mozes nechat pre seba ci im to nejak musis dokladovat..:-))..alebo mozes ist stopom..:-))..
a co by sa stalo ak by si sa na ten turnaj vybodol nechali by Ti tych 950 na ucte?...viem ze spekulativne otaazky ale sak clovek nikdy nevie..:-)
a co by sa stalo ak by si sa na ten turnaj vybodol nechali by Ti tych 950 na ucte?...viem ze spekulativne otaazky ale sak clovek nikdy nevie..:-)
- Matej Zavacky
Re: vlade
poslali mu proste 950 na dopravu .. ak se tam dostane jak chce ( pesky,na kole, stopem) tak si myslim ze nic dokladovat nemusi !! ;)
- mysak(bon3fish)
Re: vlade
no vlade tak to uz sa vyber a pesi tam mozno to zaciatku turnaja dojdes..a mas 900 kilka v kapse..:-)
- Matej Zavacky
Re: Re: vlade
vlade za 900 usd nevstane ani z postele :-)
- cstrike22
Počet príspevkov: 20 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.