only for PAVJAN
Počet príspevkov: 16 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
only for PAVJAN
Cau ,planujete tento piatok hrat nieco u vas ze by sme vas prisli pozriet zo zilini :) ?
- BoBo
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
only for BoBo
taketo otazky su nemiestne. hravame uplne kazdy piatok aj cez mrtvoly a bolo by super keby pridete znova... len daj vediet, ci dojdete lebo myslim, ze budeme musiet upravit startovaci cas. obvykle zaciname o 21:00 a to asi vam vyhovovat nebude(nejak by sme to museli koordinovat lebo niektori ludia idu na poker rozvno z vlaku z bratislavy). a dalsia vec- takisto uz asi budeme hrat trochu inak. buy in 100sk a unlimited rebuys na prvu hodinu(aj ked to znie hard core nie je to ziadna zverina, vacsinou si da len par hracov po jednom rebuy par minut pred breakom).
hrava s nami par ucitelov a podobne nizko platenych ludi, ktori velmi chcu hrat, ale nie su ochotni vyhadzovat za karty kazdy tyzden 300 a viac sk. takze ak vam nevadi nizky buy in tak cim viac vas pride tym lepsie:-D
hrava s nami par ucitelov a podobne nizko platenych ludi, ktori velmi chcu hrat, ale nie su ochotni vyhadzovat za karty kazdy tyzden 300 a viac sk. takze ak vam nevadi nizky buy in tak cim viac vas pride tym lepsie:-D
- pavjan
- Založený: Jan 2007
takze
zistil som, ze ani s tym casom sa zrejme nebude dat moc manipulovat. ale zase na druhu stranu okolo po dvanastej mavame prvy turnaj dohraty a potom este stihame jeden bez rebuy do jednej rana.
no sak napisa ako vam to vyhovuje a nieco skusime dohodnut.
no sak napisa ako vam to vyhovuje a nieco skusime dohodnut.
- pavjan
hehe
ok tesim sa. my tam budeme zrejme uz o stvrt na devat.
p.s. ja sa pokrom nezivim. ja pokrom zivim svojich superov. aspon mne to tak pride... a rano som ti pisal z roboty. a teraz ti tiez pisem z roboty :-D to bude zrejme ten dovod prico si pisem sam so sebou...
p.s. ja sa pokrom nezivim. ja pokrom zivim svojich superov. aspon mne to tak pride... a rano som ti pisal z roboty. a teraz ti tiez pisem z roboty :-D to bude zrejme ten dovod prico si pisem sam so sebou...
- pavjan
Počet príspevkov: 16 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.