OPT 2
hehe
mala technicka k tomu "ukazovaniu kvality"
25 turnajov je prilis male cislo na to aby sa ukazala kvalita, ukaze sa kto z hracov ktori nerobili nejake masivne chyby mal viac stastia :)
ale inak sa mi vsetko co ste navrhovali paci a urcite si zahram
25 turnajov je prilis male cislo na to aby sa ukazala kvalita, ukaze sa kto z hracov ktori nerobili nejake masivne chyby mal viac stastia :)
ale inak sa mi vsetko co ste navrhovali paci a urcite si zahram
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Re: Re: Suhlas
*THUMBS UP* naprosty souhlas se vsim, dnu se prizpusobim, pokud to nebude patek nebo sobota ;-) čas nejlip az po 20.00, rozdeleni vyher bych nechal jako pri OPT1 (tj. dle počtu zůčastněných), body rozume odstupnovane dle velikosti buy-in (viz AP a AC *THUMBS UP* )
- PROXIK
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Re: Re: Re: Re: Suhlas
to yegon: Pod kvalitou som nemyslel kvalitu hracov, ale kvalitu hry a ta je na free predsa len ina ako na platenych. Proste vela hracov, ked je to zadarmo pristupuje k tomu inac ako k platenym turnajom, myslim, ze aj ja a typujem, ze aj ty, mozno
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Re: platene/free
ja sa snazim hrat rovnako aby som si "akoze" nepokazil styl ( sakra som si teraz spomenul ze ziadny styl nemam :) )
myslim ze mas pravdu zart i ked skor ked ide o freeroll o peniaze cize nevyhras nevadi lebo je dalsich 1000 freerollov
ked ide o ligu kde kazdy freeroll ti moze priniest bodiky tak asi aj hra sa tomu prisposobi a nebudu ludia riskovat tak ako na obycajnom freerolle
myslim ze mas pravdu zart i ked skor ked ide o freeroll o peniaze cize nevyhras nevadi lebo je dalsich 1000 freerollov
ked ide o ligu kde kazdy freeroll ti moze priniest bodiky tak asi aj hra sa tomu prisposobi a nebudu ludia riskovat tak ako na obycajnom freerolle
-
Re: Re: platene/free
ved prave, 50 ludi, ktorym ide o ligu mozu hrat zodpovedne ako len vedia, ked pride dalsich 150, ktori budu hrat len free a na ligu kaslu a budu to tam trepat hlava, nehlava, myslim Alliny a pod.
- 1zart1
Re: Re: Re: platene/free
boze to tolko slovakov a cechov hra poker?
inak mne tie alliny nevadia, hraci ktori tak ziskaju na zaciatku turnaja velky stack aj tak nevedia ako ho neskor pouzit, zadoublovat alebo zatriplovat na zaciatku nie je take dolezite ako hrat dobre neskor
inak mne tie alliny nevadia, hraci ktori tak ziskaju na zaciatku turnaja velky stack aj tak nevedia ako ho neskor pouzit, zadoublovat alebo zatriplovat na zaciatku nie je take dolezite ako hrat dobre neskor
-
Re: Re: Re: Re: platene/free
ano, akurat, ze smolu maju ti co tie Alliny s dobrymi rukami prehraju:(
- 1zart1
Herny
Hele tajnustkari, neslo by uz napsat, ve kterych hernach bude OPT? At pak nekteri nemaji problem zadotovat si je zavcas. A taky mi jde o to, at si zrusim Carbon + Bodog + P****Stars - tj. v techto to doufam nebude? To mi alespon napiste...
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.