P****Stars update

Príspevky zo starej diskusie

Re: aha

Odoslaťod joco66 09 Máj 2007 01:44

asi si necital moj prispevok pozorne ja som hovoril ze som 15x prehral z dvomi vyssimi kartamy nad nizkym parom a coin flip som tolkokrat po sebe neprehral boli aj showdowni kde som isiel all in s QQ pripadne s JJ proti AK a 90% som vyhral a neviem aky by malo pre mna vyznam vymyslat si ze financujem s pokru okrem ineho VS za posledny rok som na pokri zarobil okolo 80 litrov to len tak pre zaujimavost a ked chce byt niekto dobry hrac pokru musi si uvedomit ze to nie je cisty gambling a musi sa stale snazit zlepsovat svoju hru tym nechcem povedat ze ja som dobry hrac. Iste su aj fazy kedy hras dobre a mas proste smolu ale cim dlhsie hras tym viac sa ten faktor stastie zmensuje. Ja som svojim postrehom len chcel zistit ci ma niekto podobny pocit z P****Stars ako ja ze tam nizky par je podstatne viac ako dve vysoke karty to je vsetko
joco66

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

aha

Odoslaťod jonatanko 09 Máj 2007 06:52

a preco sa ohanas pri tvojej argumentaci kolko si vyhral, vsak to je uplne irelevante, ja mozem len potvrdit ze prehrat naozaj vela coinflipov je normalne,.... nakolko tie racy su tak tesne vzdy je to skoro coinflip ak vs tj skoro coinflip -:)))

statisticky si spominam ze som v jednom vacsom downswingu prehral 12 krat za sebou AA ked sme isli na flop na limite -:)))

a poker je cisty gambling -:))) to ze na nom niekto zaraba tu vetu vobec nevylucuje -:)))

tesime sa ked nam napises ako si par coinflipov za sebou vyhral -:)))
jonatanko

Poďakoval/li: 1 krát/6 krát

Re: aha

Odoslaťod joco66 09 Máj 2007 12:12

vidim ze asi rozpravam uplne inym jazykom to kolko som zarobil som tu napisal ako argument k tomu ze poker nie je gambling. Gambling su napr. automaty ruleta a podobne kde ide cisto len o stastie a preto neexistuju profi hraci automatom alebo profi ruletaci lebo tam neexistuje ziadny skill a prehrat niekolko coinflipov po sebe nie je nic nenormalne uz som to zazil viackrat len ma zarazilo ze na P****Stars vyhrava coinflip vzdy nizky par cize mi to ako ziadny coinflip nepripada tak sa ta opytam ty hras na P****Stars?
joco66

Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

aha

Odoslaťod jonatanko 10 Máj 2007 10:52

jojo ja hravam troska na P****Stars -:))) poker je tiez gambling rozdiel oproti rulete je len v EV -:)
jonatanko

Poďakoval/li: 1 krát/6 krát

Predchádzajúca

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 17 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!