moze mi niekto vysvetlit prosim ako je to s tymi bonusmi za prvu registraciu a mojho kamarata?
Registroval som sa na Pacifik pokeri a tam som nedostal ani bonus a nedostala ho ani kamaratka ktora ma pozvala na ten poker.
Odovodnenie bolo ze som sa prihlasoval na tom istom PC s ktoreho sa prihlasuje ona.
Tak ma to nastvalo a vsetko co som tam vyhral som prepisal a uz tam viac nepojdem.Neviem ci je to tak vo vsetkych poker herniach? Mal niekto podobny problem?
Pacifik poker
Počet príspevkov: 2 • Stránka 1 z 1
Re: Pacifik poker
Ak vložíš peniaze dostaneš automaticky okolo 25%.ak invituješ priatela musí on nahrať raked hands aby si ich dostal asi500 až 1000.a to reálne sa nahrať nedá a keď náhodou tak 200 krát viac prehráš.100 dolármi som hral 2 dni seven card stud poker 0,25 dolárov a bonus som za dva dni získal ak sa nemýlim 2 doláre a 100dolárov som prehral.Bonusy sú strašhe zavádzajúce a za pozvanie priatela ešte viac je to na prilákanie ľudí ale reálne s bonusmy rátať sa nedá jedine ak hrá človek extrémne vysoke vklady a vtedy mu na bonus nezáleží.A po pretočení 1000 dolárov dotať 10 dolárov nie je bonus.
-
SpongeBob - Príspevky: 332
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
Počet príspevkov: 2 • Stránka 1 z 1
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.