pardubice
Počet príspevkov: 24 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Re: Re: Re: news
CStrike22, gratulujem *THUMBS UP*
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Re: cstrike
jo, hoho byl jeden z vitezneho teamu *THUMBS UP*
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Gratulacia
Gratulujem cstrikovi,
fakt dobry hrac, to sa len tak nevidi, spravne rozhodnutia v spravny cas, tiez troska stastia, ktore k tomu samozrejme patri, navyse cstrike noc pred tym vobec nespal a dokazal sa uplne na plno sustredit pocas myslim ze okolo 8 hodin v kuse (aj ked na zaciatku vyzeral ako keby uz isiel odpadnut od unavy :)))
Naozaj velmi velmi dobry vysledok.
Inak cafte vsetci, musel som si aj ja trosku pospat, lebo v Pardubkach sme toho moc nenaspali :))
fakt dobry hrac, to sa len tak nevidi, spravne rozhodnutia v spravny cas, tiez troska stastia, ktore k tomu samozrejme patri, navyse cstrike noc pred tym vobec nespal a dokazal sa uplne na plno sustredit pocas myslim ze okolo 8 hodin v kuse (aj ked na zaciatku vyzeral ako keby uz isiel odpadnut od unavy :)))
Naozaj velmi velmi dobry vysledok.
Inak cafte vsetci, musel som si aj ja trosku pospat, lebo v Pardubkach sme toho moc nenaspali :))
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
cstrike
gratulacia aj odo mna
mam na teba nejaku otazku a nechcem to riesit cez diskusiu. mohol by si mi pls napisat sem svoju adresu alebo sa mi ozvat na chyko@azet.sk?
vopred dakujem
mam na teba nejaku otazku a nechcem to riesit cez diskusiu. mohol by si mi pls napisat sem svoju adresu alebo sa mi ozvat na chyko@azet.sk?
vopred dakujem
- Rob Lollirock
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Pardubice
Na turnaji ma velmi nepotesila struktura blindov, ale chapem to ze organizatori to tak museli urobit z casovych dovodov.
Ucast bola pekna , az na main event, kde vela hracov odstupilo.
kazdy vecer sa islo do mesta parit,vypilo sa vela piv co bolo fajn, ja som sa zobudil kazdy den inde, raz v aute, potom na intrakoch, a na koniec v hoteli :D a prijemny bol cash po main evente, hral sa iba blindy 10/10 ale bola pri nom neskutocna zabava.
Ucast bola pekna , az na main event, kde vela hracov odstupilo.
kazdy vecer sa islo do mesta parit,vypilo sa vela piv co bolo fajn, ja som sa zobudil kazdy den inde, raz v aute, potom na intrakoch, a na koniec v hoteli :D a prijemny bol cash po main evente, hral sa iba blindy 10/10 ale bola pri nom neskutocna zabava.
- Fredy
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Počet príspevkov: 24 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.