pardubice
Počet príspevkov: 36 • Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: cstrike TT vs JJ
typek bet 1600 middle position ja hned za nim call, vsetci fold az na short stack ten all in 2200 myslim. My call samozrejme. Flop nizky garbage nieco ako 2 6 8 rainbow. Typek check ja bet 3500 typek tan napalil all in. Mal zhruba tak chips ako ja o nieco menej. Kedze bol zanami este jeden v all ine putol som ho urcite na JJ+ pocket pair. Takze ja fold a ukazal JJ... Neviem ci som to mohol zahrat lepsie. Keby som len checkol ten flop tak by som mu dal zadarmo jednu kartu na turne a keby mal AK tak mu davam free card.... Neviem no myslim, ze som to zahral ok toto je vzdy osemetna situacia. A ano bola to zlomova hra moja v main event. Keby som to vyhral tak final table ma urcite neminie. Potom som zacal hrat trosku agresivnejsie stealoval som az mi doslo J8s na cut off position ja all in asi 5500 big blind call s A 10. Flop nic zajimave, turn J, river asi 6 ale napadalo mu runer runer flush s jeho 10 cize 4 karty do flush na flop
- cstrike22
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: cstrike TT vs JJ
a este som rozmyslal podla toho ako som hral pri tom stole a aky maly respekt ci ma "gule" zahrat na mna check/ raise all in na takom flope s AK napr. Vyhodnotil som to ze nie tak som to polo- easy foldol :-)
- cstrike22
tak s tym sa asi fakt nedalo nic robit
ake boli blindy? kolko chipov cca ti ostalo?
ake boli blindy? kolko chipov cca ti ostalo?
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
cstrike zapominas uvadet docela dulezita data jakoze ten stul byl hodne agresivni - prisel jsem od vedlejsiho stolu a vydrzel presne jedno kolo - kazda druha hra allin/call/fold. Po zahozenych A3, AT, jsem na AQ sel allin ano ten shortstack jsem byl ja a na stole nebyl zadny garbage ale 5s,9s,9h sice to nemeni nic na tom ze to byl dobry fold ale priste pis reporty popravde..
- Meph
yegon blindy byly 400/800 a typek mel asi o 5k vic nez cstrike - vzhledem k tomu ze to byla moje posledni hra v main event tak si to pamatuju docela dobre
- Meph
Re: Re: Re: cstrike TT vs JJ
Sme vsetci radi, ze si to dal na spravnu mieru pretoze ten flop uplne meni situaci.. ja som si to uz nepamatal presne len som vedel, ze tam prisiel nejaky garbage vsetky karty nizsie ako T. A to se pletes ten stol nebol agresivny ani zdaleka. Agresivita nastupila az ked sa ludia stavali shortstackmi.
- cstrike22
skara co som na hodine matematiky?
chlapi vy to do mna tlacite ako slovnu ulohu na hodine matematiky na ZS :)
ale ja z toho zaboha neviem vypocitat kolko chipov teda mal cstrike celkovo pred alebo po tejto ruke a to je tu podla mna jeden z najdolezitejsich udajov
este tak podla vasich sprav by som vedel vyratat kde sa stretne vlak A s vlakom B ale chipstack stale nepoznam :)
ale ja z toho zaboha neviem vypocitat kolko chipov teda mal cstrike celkovo pred alebo po tejto ruke a to je tu podla mna jeden z najdolezitejsich udajov
este tak podla vasich sprav by som vedel vyratat kde sa stretne vlak A s vlakom B ale chipstack stale nepoznam :)
-
yegon - Príspevky: 8010
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: skara co som na hodine matematiky?
Vlak ked vyjede zo stanice A kedy sa stretne s vlakom zo stanice B? :-D mal som o nieco menej, mozno o nieco viac si to uz nepamatam. myslim, ze to nie je vobec dolezite. idem radsej robit nieco uzitocne
- cstrike22
Počet príspevkov: 36 • Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.