PC Czech
Počet príspevkov: 38 • Stránka 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Tak nakonec AK pro A4
jsem to projel a skoncil jsem 2. Stejně jsem byl short stack 30000 proti 219000 nebo kolik.
-
RankXaroth - Príspevky: 199
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
tak ted nevim...
skoncil jsem treti a vyhral i token na ECOOP Main Event. Problem je v tom, ze na ten turnaj jsem se kvalifikoval uz pred mesicem pres CDPoker... Psal jsem na support expektu, uvidime co s tim, snad se to da nejak resit(prohodit tokem se ctvrtym v poradi, nebo nejak jinak). Tomu se rika "smisene pocity"...
- david
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
gratulujem
vsetkym a tíško zavidim
- lozi
- Založený: Jan 2007
Re: GG
No jo, ten luck mě trošku mrzí, ale to je holt poker. Stejně jako moje AK proti A4, s J4J na flopu :-(
-
RankXaroth - Príspevky: 199
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Re: Re: GG
nj, me zas RanxXaroth zarizl na 21. miste , kdyz dorovnal muj allin s AQ , s jeho A8 a chytl ctyri diamanty na stul - pata byla ta osmicka :-)
No a tak jsem myslel , ze kdyz uz je nekdo kvalifikovanej na ECOOP nebo z jinyho duvodu (nemuze hrat) nechce token, tak se to posouva na dalsi v poradi, tj 21. misto atd, ne? ;-)
No a tak jsem myslel , ze kdyz uz je nekdo kvalifikovanej na ECOOP nebo z jinyho duvodu (nemuze hrat) nechce token, tak se to posouva na dalsi v poradi, tj 21. misto atd, ne? ;-)
- krvavamare
Re: GG
ty dsnka: Ty rozhodně muzes byt rad ze si byl 4. Když si dorovnal all-in moje nuts (straight s JQ na stole karty 89T4 a ty si dorovnal nase dva all iny s 89 a nejvetsim luckem ti prisla osmička na river) fakt prvotřídní výjeb :)
- ralferi
- Založený: Jan 2007
Re: Re: GG
njn takhle to proste chodi v pokru... ja denne dostavam na prdel na riveru :D
- dsnka
- Založený: Feb 2007
Počet príspevkov: 38 • Stránka 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.