Podakovanie a dojmy

Príspevky zo starej diskusie

Podakovanie a dojmy

Odoslaťod BJK 24 Jan 2007 23:53

Chcel by som podakovat celemu PokerPortal za ich sutaz o najlepsi prispevok a prave tento ich krok mi umoznil dnes vyhrat vyse 63 dolacov za 28. miesto. Dufam, ze i ostatnym sa bude tak darit, ako mne a dotiahnu to dalej ako ja.

Dalej chcem podakovat hlavne Expektu za organizaciu tohto turnaja a moznost si zahrat s Martinom Wendtom a dalsimi skvelymi hracmi

Dnes som vyhral svoju najvacsiu vyhru v pokeri a citim sa skvele. Tie takmer 4 hodiny hrania stali rozhodne za to. Vdaka tiez ludom co ma podporovali i cez PokerPortal (lump a dalsi). Thanx you all.

Good luck vsetkym hracom v buducnu a verim, ze ma niekto coskoro prekona.
BJK

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

:o)

Odoslaťod L_U_M_P 25 Jan 2007 00:02

pekny uspech..este raz congratulation
L_U_M_P

Fakt pekne

Odoslaťod vlade 25 Jan 2007 00:16

Gratulujem, tiez som to na tomto turnaji skusal, ale v sobotu a nezadarilo sa. Ale urcite este pojdem, je to velmi dobry turnaj, hracov nie je vela a ceny su celkom slusne.

Este raz gratulujem...
vlade

Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

taky gratuluji

Odoslaťod Giro 25 Jan 2007 01:18

Já to zkoušel v pondělí, ale nevydržel jsem tam ani hodinu a dokupovat před brejkem jsem neměl v plánu. Kvalifikoval jsem se tam z 1,5+0,15. Frajera jsem nevyhnal a nakonec mi na river skočila 10 do fulla. Bohužel, jemu se právě tato karta hodila do royal flush.
Giro

velmi dobre

Odoslaťod jonatanko 25 Jan 2007 03:36

aspon sa mozes posunut vyssie a vsetko to odoslat mojim smerom -:))
jonatanko

Poďakoval/li: 1 krát/6 krát

Pre BJK - gratulacia

Odoslaťod expekt 25 Jan 2007 10:59

Gratulujem za Expekt a sme naozaj radi ze sa ti podarilo nastartovat prave tymto turnajom a v nasej herni. Cital som ten priebeh hry v druhej diskusii a potil som sa pri tych 5 hracoch do plateneho miesta este raz dnes rano :) Vyborne, dobra strategia, som rad ze sme pomohli, gl Expekt support
expekt

hehe

Odoslaťod jonatanko 25 Jan 2007 16:39

a vsetci sa potime o 63 usd -:))
jonatanko

Poďakoval/li: 1 krát/6 krát

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 18 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!