Podakovanie a dojmy
Počet príspevkov: 7 • Stránka 1 z 1
Podakovanie a dojmy
Chcel by som podakovat celemu PokerPortal za ich sutaz o najlepsi prispevok a prave tento ich krok mi umoznil dnes vyhrat vyse 63 dolacov za 28. miesto. Dufam, ze i ostatnym sa bude tak darit, ako mne a dotiahnu to dalej ako ja.
Dalej chcem podakovat hlavne Expektu za organizaciu tohto turnaja a moznost si zahrat s Martinom Wendtom a dalsimi skvelymi hracmi
Dnes som vyhral svoju najvacsiu vyhru v pokeri a citim sa skvele. Tie takmer 4 hodiny hrania stali rozhodne za to. Vdaka tiez ludom co ma podporovali i cez PokerPortal (lump a dalsi). Thanx you all.
Good luck vsetkym hracom v buducnu a verim, ze ma niekto coskoro prekona.
Dalej chcem podakovat hlavne Expektu za organizaciu tohto turnaja a moznost si zahrat s Martinom Wendtom a dalsimi skvelymi hracmi
Dnes som vyhral svoju najvacsiu vyhru v pokeri a citim sa skvele. Tie takmer 4 hodiny hrania stali rozhodne za to. Vdaka tiez ludom co ma podporovali i cez PokerPortal (lump a dalsi). Thanx you all.
Good luck vsetkym hracom v buducnu a verim, ze ma niekto coskoro prekona.
- BJK
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Fakt pekne
Gratulujem, tiez som to na tomto turnaji skusal, ale v sobotu a nezadarilo sa. Ale urcite este pojdem, je to velmi dobry turnaj, hracov nie je vela a ceny su celkom slusne.
Este raz gratulujem...
Este raz gratulujem...
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
taky gratuluji
Já to zkoušel v pondělí, ale nevydržel jsem tam ani hodinu a dokupovat před brejkem jsem neměl v plánu. Kvalifikoval jsem se tam z 1,5+0,15. Frajera jsem nevyhnal a nakonec mi na river skočila 10 do fulla. Bohužel, jemu se právě tato karta hodila do royal flush.
- Giro
velmi dobre
aspon sa mozes posunut vyssie a vsetko to odoslat mojim smerom -:))
- jonatanko
- Poďakoval/li: 1 krát/6 krát
Pre BJK - gratulacia
Gratulujem za Expekt a sme naozaj radi ze sa ti podarilo nastartovat prave tymto turnajom a v nasej herni. Cital som ten priebeh hry v druhej diskusii a potil som sa pri tych 5 hracoch do plateneho miesta este raz dnes rano :) Vyborne, dobra strategia, som rad ze sme pomohli, gl Expekt support
- expekt
Počet príspevkov: 7 • Stránka 1 z 1
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 18 hostí.