Poker Master
Počet príspevkov: 24 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Poker Master
nazdar, nie som si isty cim, ze mam taky pocet bodov, kolko je v tabulke ... myslim si, ze mam viac, nez je v nej zobrazene, respektive nie je ... da sa nejako zistit, ci tam nie je chyba?
- BJK
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Jasne, preverim to
Poradie v jednotlivych turnajoch sedi?
Resp. zda sa ti, ze len ten posledny sucet je zly?
Ak si nasiel niekde chybu povedz, bude sa mi to lahsie hladat...
Resp. zda sa ti, ze len ten posledny sucet je zly?
Ak si nasiel niekde chybu povedz, bude sa mi to lahsie hladat...
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
BJK
ahoj,
7.1.2007 si skoncil na 7 mieste co je 5 bodov...
ostatne turnaje sa ti podla nasich zaznamov nepodarilo ziskat viac ako 1 bod, ktory davame za ucast...cize za dalsie 4 turnaje si ziskal 4 body co je dokopy 9...v celkovom rebricku mas 9 bodov...ak sa pletiem, kludne napis, radi chybu opravime...
inak dik za prispevok k inej teme ;-)
7.1.2007 si skoncil na 7 mieste co je 5 bodov...
ostatne turnaje sa ti podla nasich zaznamov nepodarilo ziskat viac ako 1 bod, ktory davame za ucast...cize za dalsie 4 turnaje si ziskal 4 body co je dokopy 9...v celkovom rebricku mas 9 bodov...ak sa pletiem, kludne napis, radi chybu opravime...
inak dik za prispevok k inej teme ;-)
- roy016
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
Ja som pirat ????
No teda tak na 68 mieste som v rebríčku SKCZ Poker Master uvádzany ako pirát..
Niekde som čital, že to može byt z dôvodu nesprávnej registrácie na Expekte ... Ale ja mam na Expekte od začiatku registráciu v poriadku. Štát mam uvedený Slovak Republic.
Niekde som čital, že to može byt z dôvodu nesprávnej registrácie na Expekte ... Ale ja mam na Expekte od začiatku registráciu v poriadku. Štát mam uvedený Slovak Republic.
- marosm
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Počet príspevkov: 24 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 18 hostí.