Poraďte mi najlepšiu online herňu

Príspevky zo starej diskusie

Poraďte mi najlepšiu online herňu

Odoslaťod banalitka 10 Nov 2007 16:07

Som úplný začiatočník, raz som hral poker na herni SJ a vyradil som Bounty hráča. Skončil som na prize. A teraz si chcem zarobiť s pokrom. Poraďte mi herňu, či mám hrať turnaje alebo cash game, aké blindy, PL NL proste všetko čo odporúčate pre začiatočníka. Ďakujem veľmi pekne za rady a ešte mi môžte odporučiť nejakú pokrovú "múdru" knihu pre level "beginner" najlepšie v slovenčine alebo češtine.
banalitka

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Poraďte mi najlepšiu online herňu

Odoslaťod keso26 11 Nov 2007 13:34

myslim, ze k tomuto staci povedat len jedno : jedna lastovicka leto nerobi :) ..teda, ak nie si nahodou rodeny pokrovy supertalent ;) ..a nevybudujes bankroll s uplnej nuly, ako sa to podarilo len par hracom.

v tom turnaji, ktory spominas, som sedel s Tebou pri stole a si mi vyfukol bountyho :-D ..mna Zanetka nechcela zavolat s nicim, ked som to skusal asi 3x a Teba zavolala na prvy krat :)

..co sa tyka rady, s cim by si mal zacat, tak su to freerolls, inak by si si mal najst sam, co Ti vyhovuje, ci SnG, MTT, cash a ich varianty ;)

takze, GL :)

Inak, neviem ci si dobre spominam, nebol si nahodou na SJ cashback, ona ? :-P
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!