Poradte s Withdrawl

Príspevky zo starej diskusie

Re: Poradte s Withdrawl

Odoslaťod SpongeBob 17 Okt 2007 06:01

Wire transwer je výber na účet len je obmedzený výškou výberu večšinou 500dolárov minimum.skús to.Chek je tiež obmedzený výberom asi 200 dol minimum.dojde ti asi po 2 týždňoch a v banke ti preplatia na účet a to trvá asi 4 týždne.inú možnosť z tohto výberu nemáš bez kreditky.:)
Obrázok používateľa
SpongeBob

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 0 krát/4 krát

RE:hmm

Odoslaťod kendy11 17 Okt 2007 17:47

neviem preco to chces komplikovat a vyberat na kartu cez firepay , alebo click2pay a platit dalsie poplatky. Urob min, deposit do herne cez kartu a nasledne svoje peniaze na nu vyber.A vybrat peniaze sa v EU vo vetsine herni da , len na VISA kartu. A ktoru banku ? To si musis zistit asi na inej stranke , ale pouzi google a tam najdes info aj poplatky
kendy11

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: 2kendy

Odoslaťod SpongeBob 18 Okt 2007 05:56

ak vybereš cez click2pay tak budeš tam kde som písal v bode dva.pošlú ti šek.a click2pay nie je taký jednoduchý ako si myslíš overujú veci-na slovensku smieš použiť ,ale nemá zmluvu so slovenskom a nevracia peniaze na kartu,ale ti pošle šek.nechcem sa zahlbiť do click2pay ale je to komlikovaný mechanizmus atebe by neriešil nič.vrátiť peniaze na kartu tiež nie je tak ako si myslíš.musíš mať účet v Eurách aj tak nie je isté že ich dostaneš.slovensko zrušilo zmluvu o výberoch na karty.viď predchádzajúce články.
Obrázok používateľa
SpongeBob

Re: Poradte s Withdrawl

Odoslaťod vlade 18 Okt 2007 07:12

Ak herna povoluje prevod medzi hracmi skus sa dohodnut s niekym z CR, preved to na jeho konto a on si to vyberie cez netteler a posle ti na ucet :)
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Re: heh

Odoslaťod SpongeBob 19 Okt 2007 06:19

ty možeš robiť na 95% prevody kreditnou kartou,nie platobnou.musíš pozrieť windraw podmienky herne.večšina herní vracia len taký výber čo si vložil na visa,alebo vobec nie podla nového.nechaj si poslať šek to je pre teba najlepšie.kartou nevyriešiš nič.musíš najprv vložiť a ak by si vybral a dalo by sa trvalo by to dlhé týždne po nekonečných overovaniach ako prvý vkladatel.
Obrázok používateľa
SpongeBob

Re: 2Sponge

Odoslaťod SpongeBob 19 Okt 2007 08:50

VUB a Tatrabanka prepláca šeky.len na učet a trvá to 4 týždne.ak je medzikontinentálny prevod šeku tak doba preplácania je až 3 mesiace.v podmienkach banky to máš uvedené.účet musíš mať na svoje meno.ak nie musíš dať overenie a splnomocnenie na iný účet.v hotovosti peniaze nedostaneš len na účet.oni pošlú šek naspeť vystavovatelovy a on pošle banke na účet peniaze,preto to trvá tolko.si z toho jeleň,ale toto je Slovensko.
Obrázok používateľa
SpongeBob

Re: Re: 2Sponge

Odoslaťod tanulka 19 Okt 2007 10:56

Sorry ze vam do toho vstupujem, ale co ja viem, tak VUB vyplaca seky na inkaso aj v hotovosti. A co sa tyka tej doby preplatenia, mam taku skusenost, ze nikdy to netrvalo dlhsie ako 1 mesiac +-par dni, ta doba tusim 90 dni pri medzikontinentalnych prevodoch je lehota dokedy musis predlozit sek na preplatenie banke odo dna vystavenia. Inak Lizu si pisal, ze si si zalozil startkonto, tak ucet uz mas, keby ho bolo treba, jedine ze by si si to chcel nechat v CM... Takze snad s tym nebudes mat ziadny problem :)
tanulka

Založený: Jún 2007

Re: Re: Re: 2Sponge

Odoslaťod SpongeBob 19 Okt 2007 11:17

písal som že asi dobré 4 týždne trvá výplata šeku.full tilt poker ako americká herna my preplácala 2 mesiace tie 3 mesiace je asi max.doba banka to má na stránkach napísané.seky prepláca VUB hotovostne ,ale len cestovné.možno keď pojdeš do ustredia VUB v Bratislave dajú ti v hotovosti,lebo niečo o tom hovorili,ale doba je aj tak tie 4 týždne.viem že tatrabanka dáva len na učet.
Obrázok používateľa
SpongeBob

Re: Re: Re: Re: 2Sponge

Odoslaťod tanulka 19 Okt 2007 12:44

Sponge vo vsetkom s tebou suhlasim :), len ti musim oponovat, co sa tyka vyplaty v hotovosti - vo VUB to urcite ide, je to uvedene aj v cenniku poplatkov, netyka sa to len cestovnych, ale aj bankovych a sukromnych sekov, resp. na inkaso. Ked ti tam povedali nieco ine, tak ta asi pracovnici zle informovali (z nevedomosti), alebo sa im to nechcelo robit , kedze je s tym viac roboty (bohuzial aj to je slovenska realita). Vyplatia to v pobocke, v ktorej bol sek predlozeny, urcite nie na ustredi, ved oni ani s hotovostou nepracuju, ani nie su v styku s klientom. Pravda je zial taka, ze vsetko zalezi od toho, na koho v banke natrafis a od jeho ochoty, lebo nakoniec vsetko je to len o ludoch;-). Takze Lizu, zelam vela stastia, aby si natrafil na toho spravneho cloveka*THUMBS UP*.
tanulka

Založený: Jún 2007

Re: Re: Re: Re: Re: 2Sponge

Odoslaťod SpongeBob 19 Okt 2007 13:05

ja viem že to majú oficiálne na stránkach ,ale viem že to nefunguje.druhá vec je ,že chyba je možno v ludoch,akože v banke.alebo to možno nerobí každá vubka.je to jedno.ja som so šekmy s končil.keď som čakal aj s cestou od F****Tilt pokru 3 mesiace na peniaze.jedine že by som sekol na pokerstar 100.000.vtedy by som vklude počkal.:)*THUMBS UP*
Obrázok používateľa
SpongeBob

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 29 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!