Posielanie penazi z herni na nase ucty.
Počet príspevkov: 8 • Stránka 1 z 1
Posielanie penazi z herni na nase ucty.
Zdravim chcel by som sa opytat dakoho kto uz s tym ma skusenosti. Dozvedel som sa ale neviem co je na tom pravdy ze to funguje tak ze ked pride z jedneho uctu vacsia suma penazi na moj(napriklad :o)) tak sa o to moze zaujimat financna policia. Dost som uz o tom precital ale stale mi jedna vec unika a to kolko penazi je ta hranica pod ktoru je to v poriadku a nic sa nekontroluje a za aky cas mozem zase poslat nejaku sumu aby to bolo v poriadku. v Cechach sa mi vidi ze je to 100 000. a ako je to u nas? ak dakto viete bol by som povdacny za opoved. diky.
- sampon
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Posielanie penazi z herni na nase ucty.
Pod 30k SKK tyzdenne urcite nebude problem (do jednej banky)
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Je to
.. opatrenie proti praniu spinavych penazi. Su to tzv. "nestandartne finanacne operacie". urcite to nie je 30.000Sk tyzdenne ale hranica je niekde okolo miliona. Ale moze byt ovela nizsia ak sa casto presuva nizka suma medzi rovnakymi uctami. Ale nie ak sa jedna o ucet herne, to je jasne, ale ak sa tyzdenne 4-5x medzi 2-3 uctami vymiena urcite mnozstvo penazi a ucty maju jedneho majitela, alebo maju spolocne priznaky dane operacie a podobne... takisto priamy vklad na ucet kde je mesacne obrat 10.000 a niekto tam vlozi napr. 3.000.000 je podozrivy a bankovi pracovnici maju povinnost taketo nestandartne operacie hlasit urcenemu oddeleniu banky. Ale ziadna fixna hranica neexistuje. Viem , pracoval som v banke. Ale nikto tam nehral Omahu tak som zdrhol :-P
- veyron2000
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/5 krát
Ze ti zoberu tvoje peniaze sa nemusis bat...
Ak by sa o to zaujimala financna policia, netreba sa bat. Ak by si si poslal povedzme 1 mil v aprili a zacne sa o to zaujimat financna policia je vsetko ok, lebo danove priznanie musis podat az do marca buduceho roku.
Ak by sa o to zaujimali spätne, ze si nepodal danove priznanie t.j. nepriznal si svoje prijmy tak by si musel zaplatit dan + pokutu, avsak peniaze by ti urcite nezhabali.
Ak by sa o to zaujimali spätne, ze si nepodal danove priznanie t.j. nepriznal si svoje prijmy tak by si musel zaplatit dan + pokutu, avsak peniaze by ti urcite nezhabali.
- Andrej
- Založený: Jan 2007
Re: Ze ti zoberu tvoje peniaze sa nemusis bat...
...cize ked mi pride 1 milion na ucet mam na dan aj pokutu :) super :D
- beinn
- Založený: Jún 2007
Re: Posielanie penazi z herni na nase ucty.
a co takto si to poslat do zahranicnej banky..nepomohlo by ? :-X
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Počet príspevkov: 8 • Stránka 1 z 1
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.