postreh z klubu ceasar v BA
Počet príspevkov: 17 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
postreh z klubu ceasar v BA
Bol som si zahrat, vraj najväcsi, najlepsi ale teda Vam poviem nic horsie byt nemoze: chaos v peniazoch z prize money sa zbiera pre krupierov pre rocny a mesacny pot, pre majitelov a este dozvie pre koho - nic proste nesedí tak ako ma, krupieri sa ucia hrat akoby a nieze profesionaly, farebne zetony bez hodnoty a v pripade problemov sa vola priatel na telefon miesto rozhodnutia sefa turnaja, lebo ten nema o tom ani paru !! Napoje lievane a teple atd... takze nikdy viac
- mateo111
- Založený: Máj 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: postreh z klubu ceasar v BA
hm neviem ci si bol v tom istom klube ako ja, ale ked som tam bol ja, tak vecsina veci fungovala ako mala ... drobne nedostatky, vzhladom na to ze klub je otvoreny este len 1-2tyzdne, som mohol prepacit. viac sa mi pacila priatelska atmosfera medzi hracmi a personalom ako sledovanie nedostatkov ... a turnaj tak ako spomina BarvyMAN je az dneska. .... a mam otazku kolko si prehral, ked tak nadavas? :-)
-
johnmirow - Príspevky: 895
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/17 krát
Re: Re: postreh z klubu ceasar v BA
Uplny souhlas !!! Dival jsem se na ty fotku tech stolu a musim rict , ze jsou skvele , jestli zetony nebudou mit cisla , OK bude to skoda , ale prezit se to da !!! a urcite bez nadavek a pripominek ;) , ale je to vec nazoru , Have a good day
- BarvyMAN
Re: Re: Re: postreh z klubu ceasar v BA
btw. Dneska tam jedem s kamosem , tak kdyztak , cavte u stolu ;)
- BarvyMAN
Re: Re: Re: Re: postreh z klubu ceasar v BA
lol no tie stoly su uplne nove, este nevysuchane :-), a zetony su priamo dodane od PartPokeru, teda aby som bol presnejsi asi je vsetko dodane od nich, a na to ze nie su oznacene som si zvykol asi za 15 minut hrania ... a ked som zabudol tak mi povedali *JOKINGLY*, no a ja tam dnes zialbohu nebudem *SLZA*, ale prajem ti GL a dobru zabavu a vlastne vsetkym co tam budu ...
-
johnmirow - Príspevky: 895
- Poďakoval/li: 0 krát/17 krát
Sobotni turnaj
Nooo , takze jsem ......... zklamany !!! :(:( Atmosfera celkem o nicom, nedychatelny vzduch a k tomu koureni - klima zadne, malo prostoru !!! Dealeri OK , vsechno v pohode s nema. Ale i tak mi tento klub pripada opravdu soustredeny jen a jen pro "mafiany" , kterym je jedno , jestli prohraji 20 000 alebo 200 000 za noc
- BarvyMAN
sobotny turnaj
tak bol som na tej 75000 aj ja,a myslim ze klub ktory funguje cca 3 tyzdne je az na par malych drobnosti ok. ale kazdy vieme ze ked sa nieco zacina tak sa vyskytnu vzdy nejake tie chyby. ale my hraci ktory beru prehry sportovo vedia taketo nedostatky prehliadnut. verim lepsie povedane viem,ze ste boli aj na ovela horsie zorganizovanych turnajoch. tie stoly a zetony ste opisali uplne naopak,urcite nikde na slovensku sa nestretnete s takymi originalmi od Pa***Poker.a ked si neviete zapamatat 3 farebne zetony,tak si asi velice malo inteligentny nikdy sa vam nic pacit nebude.ps: turnaj sa mi velmi pacil,jedina vec ktora ma zaskocila bolo priserne teplo ale to nemozem davat za vinu organizatorom ale pocasiu.a tiez vsetci poculi prislub od flor managera,ze ta klima co tam chyba,tam v blizkej dobe bude.gratulujem vitazom a tesim sa na dalsi turnaj.prajem tomuto klubu mnoho dalsich uspesnych turnajov. poker sa na luke hrat neda ale v tomto klube sa da hrat velmi dobre.
- kalala578
- Založený: Máj 2007
neviem ci je to ohovaranie
ale pocul som, ze fajcit sa mozu len cigarety zakupene na mieste???? LOOOL. keby za mnou niekto pride a poprosi ma aby som prestal fajcit vlastne cigarety a idem si nejake zakupit do baru, tak najprv cakam ci to dotycny mysli vazne. a potom bez slov odchadzam a uz sa nikdy nevratim... poker je hra solventnych a nejake vydieranie ohladne 80tich korun by som asi nestrovil
- pavjan
- Založený: Jan 2007
Re: sobotny turnaj
Tu su asi platení diskutujuci z Ceaser clubu ako kalaka a johnmirow asi za pozitívne hodnotenie dostanú Party poker žetony.Poserme sa boli tam Party poker žetony.*STOP*
-
SpongeBob - Príspevky: 332
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
Počet príspevkov: 17 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 17 hostí.