pre admina-stratégie

Príspevky zo starej diskusie

pre admina-stratégie

Odoslaťod dusandd 04 Apr 2007 16:54

našiel som nejakú stránku so stratégiami pre rôzne turnaje,je to v angličtine a tej veľmi nerozumiem,zatiaľ som si dal preložiť len sit and go kamošovi cez Translátor(niečo sa z toho dá vyčítať),ak by bol záujem,nebolo by zlé prihodiť to do sekcie "Stratégie".Samozrejme by to chcelo nejaký odbornejší preklad(cez Translator je to trochu čudné).
dusandd

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

re

Odoslaťod dusandd 04 Apr 2007 17:00

sú tam:
Multi Table Tournament Strategy
Sit and Go Tournament Strategy
Freeroll Tournament Strategy
Rebuy Tournament Strategy
H.O.R.S.E. Tournament Strategy
dusandd

Re: re dusandd

Odoslaťod roy016 08 Apr 2007 10:09

hm, znie zaujimavo...strategie su dobra vec, len neviem ci ich je cas prekladat :)

daj aspon ten link pls
roy016

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 3 krát/3 krát

link

Odoslaťod dusandd 08 Apr 2007 10:16

skúsim,ale neviem či to nehodí do spamu,http://www.poker-strategy.org/default.aspx?PageContentID=27&tabid=91
vedel by som to dať kamošovi preložiť cez Translátor,len by to potom bolo treba dať do zrozumiteľnej reči
dusandd

Re: link

Odoslaťod roy016 08 Apr 2007 10:25

keby to bolo "predprelozene" dobrym translatorom, ja by som sa s tym uz nejako pohral *THUMBS UP*
roy016

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 3 krát/3 krát

Re: link

Odoslaťod dusandd 08 Apr 2007 10:26

na ukážku preklad Translátora na Sit and go:
SIT AND GO Strategy:
1.ZACIATOK:
Vaše hra v prvních stupních by měl být velmi těsných. Tam je mnoho lidí horlivých k tomu, aby dostali se do akce, a každý "zabití" velmi zlepšuje se vaše šance na dělání peněz. Dokonce s dobrými kartami, se vším všudy předváděcí duny jsou okrajové.

Ať tak nebo onak, STT- ovo jsou rychlejší hra než MTT a vy chcete dát vás sám dost čipy k tomu, aby vsadili se pořádně během středních stupňů. Zvažujte snižování začínání ruční požadavky mírně z minulé pozice kde tam nejsou žádné zvýšení. Toto není žádný poker limitu a předpokládané hodnoty slova, malý kapesní pár, může být velmi vysoko.

Ruce to já budu hrát z nějaké pozice v prvních stupních: JJ, QQ, KK, AA, a AK vhodný. Být připravený nechat vše až na AA a KK jít jestli někdo jde všechno v.

Ruce, které já budu hrát (pro levně!!) pozdě v pozici zahrnout dvě vhodné figury, a vhodná esa dolů k osmi. Vy jste dívající se zde pro ořechy nebo blízko ořechů ruka (ořech proud, vyprodaný sál nebo přímo) že můžete dovolit si zpomalit se hru a udělat velký zisk pro malou počáteční sázku. Já také hraji nějaký kapesní pár, zvláště proti vícenásobným volajícím lidem, kvůli převleku hodnota jestli já udeřil sadu na plesknutí.

Já nikdy blafovu v prvních stupních STT. Slepci nejsou mající cenu toho, a jsou - li vícenásobní volající lidé, jeden z nich budou platit vidí tě. Po plesknutí, které vy byste měl být mega- těsní a nikdy ohrozíte buď vaše čipy nebo váš stolní obraz tepání řeka.

Jeden velký rozdíl mezi STT a MTT je kde jeden hráč hromadí obrovské vedení čipu v prvních stupních. V MTT, vy nenávidíte mít je na vašem stole. Oni kradou hrnce zatímco lidi na dalších stolech hrají ruce. Ale v STT vždy já mám rád jasného vůdce čipu. Blafovat jsou ve velkém problému - cokoliv oni přihodí, velké skladiště může dovolit si volat. Já mohu hrát hezkou a těsný a ještě držet. V případě nutnosti já jsem dosáhl peněz v tomto typu hry bez dělání nějakých významných sázek.

Shrnutí
Hrajte těsný, neblafovte a vždy pamatovat si pozici. Nechejte rybu vymřete, bez hoření příliš mnoho čipy, ale hledejte levným příležitostem k tomu, aby dosahovaly zisky. Vytvořte dojem, který vy jste skála
2.STRED:
V STT času na to řadit rychlost může být diktoval počtem hráčů levých, nebo rostoucími oslepujemi. V těsné hře, slepci může jít nahoru tři nebo dokonce čtyřikrát bez kohokoliv jsou vyřazený, ale v nízkých sázkách hry očekávají, že vyprovodí tři nebo více hráče během 20 rukou.

Teď povolte a hrajte vaši regulérní hru. Střední stupně jsou také primární časy na to blafovat v několika oslepují. Do nynějška viděli jste dost vašich oponentů k tomu, aby věděli, kdo je náchylný k blafovat. Hledejte polo- blufování příležitosti pozdě v pozici (zvláště silné tahy k ořechům). Užívej hrozbu právě slečny všechny jejich všechny jejich všechny jejich peníze ve váš prospěch – nenechávejte to zmrazit vaši vlastní hru.

Nepřeceňte hrozbu přitahujících rukou. Ringové hry (zvláště nízký limit) obíhá kolem mnohosměrných hrnců. STT- ovo obíhat kolem dvou nebo tři cesty hrnce. Kdokoliv s přitahující rukou asi bude muset platit vás přinejmenším dvakrát pro pokaždé když vy musíte platit je/ně. Jestli vy jste vpředu, zvednout a udělat je platíte za vytáhnout na vás. A jestli vy otočíte tuto logiku, zřídka budete mít vyhlídky hrnce k tomu, aby ospravedlnil hraní vašeho vlastního tahu ruce, jestliže ne vy můžete kulhat v nebo vás máte další ven (e.g. overcards nebo páry).

Shrnutí
Střední hra turnaje by měla podobat se vašemu regulérnímu stylu ringové hry hra, ale s výběrovým útokem proti pasivním hráčům. Častěji než ne, vy chystáte se musíte "vytvořit" něco nastoupit do peněz.
3.ZAVER:
Jednou v penězích, pamatujte si prémii pro vítězství. Kdy krátký nacpaný vyhnout se pokušení k tomu, aby doufalo další hráče budou brát ven sebe navzájem. Oni budou přemýšlet stejný a šťastně budou sledovat, že vy ztratíte máte škodu slepce. Já obhajuji více agresivního přístupu. Vzhlížejte k vyřiďte se se vším všudy hrami založenými na nějakých rozumných kartách. Vy budete překvapení kolikrát další hráči zahnou, a víc překvapený jak často vy vyhrajete s průměrnými kartami. Toto nemíní průběh všechno v s 72o, ale A8o není takovou špatnou ruku kdy slepci jsou zabíjející vy.

Jestli vy jste vpředu, stále tlak. Respektovat velká zvýšení, ale napadnou volají, zvláště kde oba oponenti dali do peněz. malými zvýšeními, vy můžete stimulovat sázení mezi nimi a dostanete se do hlavy vzadu na jevišti dokonce když vy ztratíte hrnec.

Jako u veškerý pozorné hrát, útok má sklony byly vítězem. Na přímé přehlídce dolů, většina rukou jednaly jsou hození mince tak vítěz bude hráče kdo vyhrává s nejvíce špatnými rukama, ne jeden kdo dostává většinu dobrých listů.

Nějaké strategie obhajují pěstování 80 90% rukou. Nejsem si jist jestli toto je pravdivý v žádném limitu STT- ovo ale přes dlouhé časové období, úspěch je založený na počtu rukou, které vy blafovete spíše než číslo, které vy vyhrajete podle zásluh.

Vyviňte váš vlastní preferovaný styl. Nějaký hráči dávají přednost četným celo - palcům, jiní chtějí užívat menší ne -- fatální zvýšení. Důležitá věc je být pohodlný a v souladu s vaší strategií, a monitor jestli to pracuje. Jestli vaše záznamy ukážou vám nastoupit do peněz víc než 50% času ale vy jen vítězíte 10% času, vaše hlava nahoru hra je skoro určitě příliš pasivní.

PS - já nalézám tuto radu snadno dát ale neuvěřitelně obtížný k tomu, aby následovala. Budete muset opravdu kamínek vaše zuby s tímto!
dusandd

Re: Re: link

Odoslaťod dusandd 08 Apr 2007 10:27

pozri či by to takto stačilo,tak by som to dal preložiť
dusandd

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!