Prednosti pokroveho hraca
Počet príspevkov: 46 • Stránka 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
projik?
nepochopil kto je profík? a na slovensku,to je zivenie z pokru, na slovensku,to teda neviem o nikom?chvalit sa dokazem aj ja.........a aj analyzovat,a radit a mudrovat a vypisovat,ja som dal svoj nazor,nemusi sa nikto stym stotoznit ani suhlasit to je kazdeho vec "PROFICI"8-)
- karol1970
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: projik?
mas pravdu karol kazdy mozeme mat svoj nazor
nechapem ale preco to pises ako keby sme ti tym ze mame iny nazor nez ty nejako ublizil alebo ta nejako zosmiesnili
btw su ludia ktori sa pokrom na slovensku zivia - pri smiesnych slovenskych platoch sa niet comu cudovat - ved na to aby si vyhral mesacne 1000$ nepotrebujes ani nijak zazracne hrat ani sediet 8 hodin denne za kompom
nechapem ale preco to pises ako keby sme ti tym ze mame iny nazor nez ty nejako ublizil alebo ta nejako zosmiesnili
btw su ludia ktori sa pokrom na slovensku zivia - pri smiesnych slovenskych platoch sa niet comu cudovat - ved na to aby si vyhral mesacne 1000$ nepotrebujes ani nijak zazracne hrat ani sediet 8 hodin denne za kompom
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
co to napisal cstrike ?
kto to rozriesi ?
B*** M*******T a P******
B*** = BLUF
M*******=matematika ?
P******=pozicia ?
B*** M*******T a P******
B*** = BLUF
M*******=matematika ?
P******=pozicia ?
- allsam
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Počet príspevkov: 46 • Stránka 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.