připojení k internetu
Počet príspevkov: 11 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
připojení k internetu
poraďte mi prosím připojení k internetu v ČR, s kterým se dá bez výpadků, bezpečně hrát poker.
- kaze1
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
net
no nevim jak v cesku ale u nas na slovensku som mal podobny problem a koli tomu som menil net. Mal som mikrovlnu ale malo to take lagy, ze sa to skoro nedalo hrat a tak som presedlal na slovak telecom a ADSL a som mega spokojny
- cstrike22
- Založený: Jan 2007
xxx
akurat som si vybavoval novy net a mozem pre sk doporucit od T-comu za cca 600 sk mesiac, 1,6Mbit neobmedzene casovo a datovo, mobilne pripojenie mam od Orange cez Huawei USB modem a to frci okolo 2,5 Mbit a je to obmedzene na 3.5 Gb mesacne. Obe su uplne stabilne cize doporucujem...
- Lose
Re: připojení k internetu
Este velmi dobre pripojenie ked som byval v BA bolo chello, to bolo najlepsie pripojenie ake som zatial mal. (ten T-com este nemam, az niekedy buduci tyzden mi ma prist modem, tak potom mozem porovnavat... )
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
pripojenie
Ja mam T-Com, ale v poker herniach siete iPoker tusim (Expect, CDpoker, Titan) mi to zhruba raz za 5 minut spadne, ostatne herne aj ine on-line zalezitosti idu bez problemov, takze neviem kde je problem.
- Jupiter
Re: pripojenie
To fakt ze raz za 5 minut? to je nejako vela nie? Ved to by bolo nepouzitelne, tiez uz mam t-com a zatial ziadny problem...
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: pripojenie
ked nie raz za 5 minut, tak za 10 ...stane sa obcas ze to ide aj hodinu bez problemov, ale uz ani nepamatam kedy, je to divne ze to robia iba tie iPoker herne, ked bol este stary expekt tak to slapalo v pohode ...minule ma to dost nastvalo hral som Sit&Go odhlasilo ma, po prihlaseni vidim ze som mal A-7 vo farbe, bohuzial uz boli zlozene, na stole sa mi tam nazbieral fullhouse, a na konci dvaja isli all-in bo chytili flush, no vtedy som dobre nadaval
- Jupiter
pripojenie
este som zbudol: prihlasi ma tam dost rychlo cize vacsinou sa stihnem hned prihlasit a nezmeskam ziadnu akciu, ale obcas sa prihodi take nieco ako som popisal v minulom prispevku
- Jupiter
notebook + datova karta
hraje niekto cez datovu kartu do notebooku ??
Som casto mimo domu a vidi sa mi dobra moznost akcia od Tcomu, 299mesacne za pripojenie ,1sk za datovu kartu + 3000zlava na notebook.
Som casto mimo domu a vidi sa mi dobra moznost akcia od Tcomu, 299mesacne za pripojenie ,1sk za datovu kartu + 3000zlava na notebook.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Počet príspevkov: 11 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.