pro 016roy...
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
pro 016roy...
tak cus brachu???jak to s tebou vypada a stim fotbalem???ja jdu 25 srpna na liverpool:) doufam ze bude full house...a pak jedu 29 domu...venovat se konecne pokru:)
- Romanicco
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
cav cestovatel Romanicco
ja LFC nemam moc rad :) aj ked nic proti nim nemam a na futbal si este pockam nejaky ten den, nakolko som sice uz fit, ale cestovat este nejaky ten mesiac-dva nemam...
inak tesim sa, ked sa uvidime a vyradim ta na nejakom zivom turnaji :)...o mesiac-dva uz budem moct aj cestovat, takze ti pridem vratit tu porazku z Nitry co si somnou narobil aj na kraj sveta :)... Ja som absolvoval 5 turnajov, 3-krat som bol v TOP3, jedenkrat z cca 30 hracov 12-ty a v Nitre si ma poslal "domov s J-Q vs moje A-K, pricom treti hrac co zostal v hre a pozrel sa na flop mal 10-10...ale kto sa hrabe na flop ked tam pride Q- a dve male karty :), pamatas sa na to?
Inak GL na zapase, snad Roy Keane naordinuje dobru taktiku, pre neho to bude zapas dost vazny, nakolko velkymi rivalmi ManUtd boli vzdy ManCity a LFC... Takze dufam ze vyhraju domaci 1:0 :), ale hlavne nech je dobry futbal, LFC aj ked nie je moj oblubeny klub, nic proti nim nemam a hlavne v lige majstrov im aj drzim palce
inak tesim sa, ked sa uvidime a vyradim ta na nejakom zivom turnaji :)...o mesiac-dva uz budem moct aj cestovat, takze ti pridem vratit tu porazku z Nitry co si somnou narobil aj na kraj sveta :)... Ja som absolvoval 5 turnajov, 3-krat som bol v TOP3, jedenkrat z cca 30 hracov 12-ty a v Nitre si ma poslal "domov s J-Q vs moje A-K, pricom treti hrac co zostal v hre a pozrel sa na flop mal 10-10...ale kto sa hrabe na flop ked tam pride Q- a dve male karty :), pamatas sa na to?
Inak GL na zapase, snad Roy Keane naordinuje dobru taktiku, pre neho to bude zapas dost vazny, nakolko velkymi rivalmi ManUtd boli vzdy ManCity a LFC... Takze dufam ze vyhraju domaci 1:0 :), ale hlavne nech je dobry futbal, LFC aj ked nie je moj oblubeny klub, nic proti nim nemam a hlavne v lige majstrov im aj drzim palce
- 016roy
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 10 krát/39 krát
Re: cav cestovatel Romanicco
inak dikes za to ze by si mi listky zohnal, co som usudil z Tvojich slov
- 016roy
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 10 krát/39 krát
hehe
ja taky liverpool nak nemusim..rikam jdu tam jen kvuli tomu ze tam bude 49000 lidi a ja mezi nema a budu 90 minut plus prodlouzeni ...a budu rvat a vsecko mozny..pste vata..:))u mas to nezazijes...listky mi bral kamos...daj se koupit...takze bych rekl mu..pac ja nevim kde to je...easy...v predprodeji jen 25 liber
- Romanicco
HHEE 2
nemoh sem to dopsat cely pac sem musel znova prihlasit svy ID na pc v knihovne 8-) vsecko je easy..pak ty listky uz bejt nemusi...nebo sou urco pak drazsi cca 35 liber..jinak sundreland ma prodanych 30-35 tisic pernamentek...coz za prvy muze rust a zbyva jen 14 tisic...takze tak asi...snad bude vyprodany...je to druhej domaci zapas celkove ctrtej...tak snad...jeste sem chtel jit uplne na prvni...ale totenham me nak nelaka...maj naky jmena ale ten tym klape jednou za cas....jinak o nicem trener taky neschopnej...1-2 mu chelski 3-4 liverpo newcastle...5-6 porsmouth totenham atonvila...tak to vidim...
- Romanicco
jo a QJ
no to si samozrejme pamatuju...nebyt te hry ukoncene na flopu nebo na turnu???ted presne nevim...ale vim ze ty by si mel NUt flush a soper na rivru set z desitek...takze sem to zahral asi nejlip jak sem moh...pak sem se chvili trapil kdyz mi dve hodky neprislo ani low pair,,,kdyz dvakrat po sobe doslo QJ,,,kdyz zbyvalo asi 118 lidi a ja byl na tom nejhur..jendou sem s tim splitoval vs Qj..podruhem sem zdovjnasobil...a potreti sem precetl donka kery na mel vybalil 87 s tim ze si myslel ze mu to bude stacit na mych 106,...flop byla 107 a pak dosli dve vyssi karty...ale mel sem na nej read s kvaldy takze sem si s nim pohral...:-Dno nakonec z toho byl 4 flek a slusnych 200 eur...kdyz vemem v potaz ze sem postoupil z kvaldy za nakych par euro...nevim kolik to presne bylo tak to bylo v klidu...ale nejlip sem si zahral tak 2 mesice zpet ve vidni...v casi sem sjel 160 eur...pac me tam nebavej ty singl..a Hohoman tam na ne dycky chce jet,,,tak sem se nechtel nudit...:)pak sem posbiral 20 eur a hral sem zatim nejvetsi live turnaj kdy hralo 275 lidi...do penez sem se sice nevlezl ale hral sem dobre...21 flek me potesil i kdyz nebyt vypadnuti kdy donk co chodil alin na 67 suited sel allin po mem raisu s 66...ja ho instacalnul s tim ze ma maximalne AJ... ukazal 33 a ja byl rad ze sem s nim sedel asi 2 hodky predtim u stolu...nacez dosla 3 hned prvni karta a bylo to v prdeli...nbyt toho final by byl easy asi s 70000 zetony....pri blinds 2000/4000...super trunaj..uz se tesim na EPT...snad se stihnu kvaldnout do prahy jak dojedu domu...uvidime...jeste musim koupit byt takze to bude zajimavy:)//zatim caw..a zotavuj se...tesim se na naky ty pivka...a samo poker:) Gl...urco se hojis u pokru tak hlabne skills a nespolihej jen na luck:-D
- Romanicco
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.