problem s vyberem z herny

Príspevky zo starej diskusie

problem s vyberem z herny

Odoslaťod balak55 22 Máj 2007 18:15

Muzete mi nekdo poradit jak se domuzu ke svym penezum ktery sem si vyhral v pokru a ktery mi herna nechce vyplatit? Jedna se o 500 Usd na pitbullpokru, dal sem normalne vybrat pres moneybookers a penize mi byli odecteny z hracskeho uctu,ale na moneybookers mi neprisli a uz je to pres 10 dni,behem tech 10 dni jsem napsal nejmin 30 mailu na support a ani jedna odpoved, jediny kdo se mnou komunikoval z pitbulpokru byla nejaka krava s nickem monicka na live chatu a vzdy mi rekla ze mi nemuze nijak pomoct a ze mi muze dat jen mail na manazera, tomu jsem psal asi 10 krat a ani jedna odpoved, a ted dokonce kdyz se prihlasim na live chat na pitbullpokru tak me hned ta pica odpoji, mate nekdo nejake zkusenosti s touto hernou nebo s nejakou takovou situaci?Daji se ty penize od nich nejak vymoct? A nebo nevite kdo vydava licence temto hernam kam by se na ne dalo eventualne stezovat? Protoze jsou to pekny kurvy. Sorry ze sem tak sprosty.Budu rad za kazdou radu
balak55

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

omg

Odoslaťod cstrike22 22 Máj 2007 18:25

tak toto je really sick problem.. Ale nejako sa mi to nezda, zeby ti to nechceli vyplatit bezdovodne. nenapisali ti nejake dovody?
cstrike22

Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: omg

Odoslaťod balak55 22 Máj 2007 18:36

vubec nic, na maili neodpovidaji a na livechatu me vzdy rekne ze mi nemuze pomoct, jen tim ze mi dam mail na manazera, takze asi tak......atomovku na ne@=
balak55

Re: Re: omg

Odoslaťod vlade 22 Máj 2007 18:48

Kua to je blbe tam radsej hrat nebudem...
vlade

Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Příšt dřív informovat. Díky

Odoslaťod Zbyssek 22 Máj 2007 18:57

A to jsi sem nemohl napsat včera? Ráno jsem si tam poslal prachy:-D
Zbyssek

Re: Příšt dřív informovat. Díky

Odoslaťod balak55 22 Máj 2007 19:20

ty si z toho delas srandu ale me to smesne neprijde
balak55

balak

Odoslaťod cstrike22 22 Máj 2007 19:29

hmm to je fakt neprijemna situacia.. a ako si vyhral tie peniaze? turnaj, freeroll, cash games? Podla toho ako to pises sa zda, ze herna sa proste rozhodla si nechat tvoje peniaze. Teraz sa mi nieco mari, ze pred casom som cital nejake staznosti na tuto hernu na nejakej stranke ale nie som si isty. Ono problem je v tom, ze je to myslim britska herna a vobec jej nezalezi na nasom trhu takze to maju na haku. Rada do buducnosti je hrat len vpreverenych herniach.. :-( Skusim sa ti o tom este poinformovat
cstrike22

Re: balak

Odoslaťod balak55 22 Máj 2007 19:47

Vyhral jsem tam 15 usd ve freerollu a z toho jsem udelal u cash games a sit n go 150, abych to vybral tak sem tam vlozil minimum 25 babek,jenze jsem tam zadal bonus kod a oni mi pridali dalsich 25 babek, ale nemohl jsem si nic vybrat dokud nenahraju 200 comp points, a nez sem to nahral tak se to rozrostlo na 500.Nepamatujes si nahodou kde jsi to cetl o tej herni? Jenom me jebe to ze jsem jim vydelal na poplatcich rake mnohem vic nez mi dali bonus ( 1 comp points davaj za rake dolar a vic) a ti svinaci se mnou takhle zachazi
balak55

Re: Re: balak

Odoslaťod SpongeBob 23 Máj 2007 07:10

Bonusy musíš nechat na účte.Nemožeš ich vybrat lebo potom nereaguje na windraws.Druha vec aká je čakacia doba tranzakcie.V niektorých kasínach aj 30 dni prebieha procesing aby si peniaze za tú dobu prehral.Titulna strana herne ma dole kto im dal licenciu treba tam napísat napr.KAHNAWAKE gamming comision.Preštuduj na titulnej stránke podmienky výberu a kolko dní podržia výber malo by to byť napísané.Niektorým treba poslať aj ofotené dokumenty že si to ty a nie iný napr. to vyžaduje Full tillt poker.
Obrázok používateľa
SpongeBob

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 0 krát/4 krát

Re: problem s vyberem z herny

Odoslaťod Dzan 23 Máj 2007 07:22

Pokud si pri depositu zadal bonus kod, budes muset nahrat 200 comp points, abys mohl vybirat. Za rake 1 USD dostanes 1 comp point, takze to neni nic jednoducheho.
Jinak muzes zkusit napsat tady - www.pokerroomreview.com. Kdyz to nepomuze, tak jim aspon snizi rating /uz ted to za moc nestoji/.
Dzan

Založený: Apr 2007

Ďalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!