problem
Počet príspevkov: 10 • Stránka 1 z 1
Re: problem
Ak si zo slovenska, tak netteler je ti na nic, tuto sluzbu slovakom neposkytuju.
Takze ti ostava moneybookers, chod na www.moneybookers.com, je tam aj verzia v ceskom jazyku, takze tam by si sa mal vediet zorientovat...
Takze ti ostava moneybookers, chod na www.moneybookers.com, je tam aj verzia v ceskom jazyku, takze tam by si sa mal vediet zorientovat...
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: aha dik
z herne na moneybookers vacsinou 2-5 dni a z moneybookers na ucet v SK banke asi tiez tak isto, takze celkovo 4 - 10 dni... :)
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: aha dik
no dik :P
- skmatt
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
heh
to sa vobec oplati cashoutovat 30 dolarov? kolko beru na poplatkoch? lebo naposledy ked som skusal wired account transfer, ze ako rychlo to bezi, dal som tiez malu sumu previest tak mi po strhnuti poplatkov prisla necela polovica. takze asi by som to skusil najprv rozmnozit a az potom cash outovat. pri 100 dolarovom transfere uz tie poplatky nevyzraju tak hrozivo. a pri 1000 dolarovom uz ich ani nepostrehnes:-D
- pavjan
to andrej
na party poker som mal viac cashu tak som chcel cashoutovat cez wired transfer, ale nikdy pred tym som tak necashoutoval tak som chcel skusit ake rychle to je. poslal som desat dolarov. a na ucet bolo pripisanych okolo sto korun. myslim ze poplatok bol 5 dolarov za transfer plus kurzova strata. ale neviem to na sto pro potvrdit lebo som sa tym vlastne nezaoberal.
- pavjan
Počet príspevkov: 10 • Stránka 1 z 1
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.