sbrugby - aj tak sa da
Počet príspevkov: 42 • Stránka 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
sbrugby - aj tak sa da
ak pozerate high stakes poker alebo sledujete cash game borcov na nete tak viete kto je sbrugby - Brian Townsend
narazil som v diskusii na popis jeho postupu limitmi v NLHE, uvediem volny preklad pre pobavenie :) - inak hral uz predtym niekolko rokov limit a aj live NL ale nie v rozsahu velkych ziskov
"zacal som na 0.25$/0.5$ NL v polovici decembra, bolo to pre mna velmi jednoduche tak som isiel hore velmi rychlo. Na konci decembra som hral 1$/2$ NL, v januari a casti februara som hral 2$/4$. Zvysok februara 3$/6$, v marci 5$/10$ a v aprili 10$/20$. V maji a v juni som hral 25$/50$ a 50$/100$."
WOW
narazil som v diskusii na popis jeho postupu limitmi v NLHE, uvediem volny preklad pre pobavenie :) - inak hral uz predtym niekolko rokov limit a aj live NL ale nie v rozsahu velkych ziskov
"zacal som na 0.25$/0.5$ NL v polovici decembra, bolo to pre mna velmi jednoduche tak som isiel hore velmi rychlo. Na konci decembra som hral 1$/2$ NL, v januari a casti februara som hral 2$/4$. Zvysok februara 3$/6$, v marci 5$/10$ a v aprili 10$/20$. V maji a v juni som hral 25$/50$ a 50$/100$."
WOW
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Re: sbrugby - aj tak sa da
ja jsem za dva roky hrani na 0,5-1 $ :( takze vyhled do budoucna : nekdy za 20 let se mozna dostanu na 10$/20$ :-P :-D
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: sbrugby - aj tak sa da
strasne velkou razervou by som bral jeho vyhlásenia je to syn miliardara ,ktory ide od hotelov,vydavatelstva vo vsetkom.jeho správanie je povýšenecké typu práve otvárame hotely v Monte Carlu,a pre mna peniaze nič neznamenajú.druhá vec verím že začínal na nízkych limitov a išiel vyšie lebo ho to tam už nebavilo,ale že vybudoval bankrol a potom išiel vyšie neverím.
-
SpongeBob - Príspevky: 332
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
hm
nikdy som take jeho vyjadrenia necital, z jeho blogu a prispevkov na forach na mna posobil ako pohodovy normalny clovek. Dokonca si spominam ze niekde pisal ze ked hral live o velke peniaze s podnikatelmi tak sa mu otvorili oci ze ake velke peniaze sa daju zarobit podnikanim a aky je v skutocnocti poker smiesny (a to uz bolo v casoch ked vyhraval miliony)
btw pisal ze ked zacal hrat 0.25/0.5 tak mal dost penazi na 2/4 (tipujem cca 8-10k) preto zo zaciatku postupoval tak rychlo - napriek tomu je to super vykon
btw pisal ze ked zacal hrat 0.25/0.5 tak mal dost penazi na 2/4 (tipujem cca 8-10k) preto zo zaciatku postupoval tak rychlo - napriek tomu je to super vykon
-
Re: Re: hm
zachytil som tam len ze bol na turnaji v monte carle lebo jeho otec tam byva tak to spojil s jeho navstevou, nic o tom ze by jeho otec bol miliardar
teraz som praveze cital ze prvy krat depositol 50$ a ked ich prehral tak bol z toho dost nestastny, potom depositol 300$ a na tom si vybudoval svoje terajsi bankroll
teraz som praveze cital ze prvy krat depositol 50$ a ked ich prehral tak bol z toho dost nestastny, potom depositol 300$ a na tom si vybudoval svoje terajsi bankroll
-
Počet príspevkov: 42 • Stránka 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.