SEDM FAZI AK - sranda musi byt

Príspevky zo starej diskusie

SEDM FAZI AK - sranda musi byt

Odoslaťod Vladys 23 Jan 2007 11:27

SEDM FAZI AK

Psychologove casto hovori o 7 fazich ktere doprovazeji kazdou vyznamnou ztratu v zivote jedince. Rada poker hracu si myslim, ze AK se do teto kategorie da take zaradit:

1) Jistota: "Neni mozne abych netrefil flop. Mam to navic v barve. Asi mam nejlepsi hand, urcite to callnu.... ne ne, ja to prece musim raisnout"

2) Zloba: "Raisnul jsem pred flopem, na flop prislo 239 duha. Vsadil jsem to.... S cim me kurva callujou...? A ted jde dokonce nekdo preze me. Ze by mel nekdo 23?

3) Pocit Viny: "Ty kravo, netrefil jsem ani ctvrtou kartu a porad do me nekdo vsazi. Ja jsem asi fakt spatnej hrac. Asi to budu muset polozit. Tak to je ten duvod, proc se nemuzu uzivit pokerem.

4) Deprese: "Call, jasny dorovnam to"

5) Odpusteni: "To je okay, obcas se musis podivat s cim te jini raisujou. Treba ma taky jenom eso. Muze prece mit treba AQ nebo AJ a pak mam ja lepsi hand. Aspon si na me nebude nikdo priste vyskakovat.

6) Akceptovani: "Ok, priste nebudu pred flopem risovat, jenom se podivam na flop."

7) Zotaveni: "Hele, AK v barve - RAISE!"
Vladys

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

:o)

Odoslaťod L_U_M_P 23 Jan 2007 16:25

dobre som sa zasmial ...heh
L_U_M_P

:))

Odoslaťod stani 23 Jan 2007 18:44

vyyyyborneeeee
stani

:-))

Odoslaťod Haga41 24 Jan 2007 08:32

dobře jsi to popsal Vladys, myslím, že se v tom spousta lidí poznává :-)))
Haga41

8) infarkt:...

Odoslaťod GusTapka14 24 Jan 2007 18:54

...super prehrava ,ja vyhravam , nasledne spoju zo superom vypada aj moj internet.
Obrázok používateľa
GusTapka14

Poďakoval/li: 3 krát/3 krát

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!