Sit&Go na Pokerstar
Počet príspevkov: 27 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
a co cakas??
na buy in 1USD an to kasle kopa ludi...wtf...
skus tak 10 USD tam uz bude takych "kaslat nato" ludi menej...heh
a btw niektore handy...ako napr to JJ,A9s,JQ,A9s,KJ ..neboli z jeho strany zahrate zle....
skus tak 10 USD tam uz bude takych "kaslat nato" ludi menej...heh
a btw niektore handy...ako napr to JJ,A9s,JQ,A9s,KJ ..neboli z jeho strany zahrate zle....
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
no kukam sa lepsie
1010 vs JJ jansa hra
obe A9s vs AK...asik bych to tak taky dal rpeflop all in,to druhe mozno nie...proti dvom...mla to tazke...
tvoje 88 vs JQ..mal po flope OESD + 2 overcards...keby nevedel ze mas 88 tak mal 14outs(co je dost)
a to KJ vs A9 typicke..normalka
a nefim...bez stastia to nejde...
mozno som slaby hrac..no co....ale tak co dostanes ho inokedy...boze..dlhodobe hladisko je vzdy ine ako kratkodobe...neviem co vymyslas...stastie vydrzi len chvilku...a ked ho vyplytval v jednom turnaji potom mu to 10 krat nedojde...och boze...1 SnG...to neni nic!!!!mozno som zly hrac ale uz som sa naucil ze na 1 prehras ale na dalsich 5-tich co hras s tymto turnajom zaroven by si mozno vyhral obdobne ruky...wtf...1 turnaj...take nic...
obe A9s vs AK...asik bych to tak taky dal rpeflop all in,to druhe mozno nie...proti dvom...mla to tazke...
tvoje 88 vs JQ..mal po flope OESD + 2 overcards...keby nevedel ze mas 88 tak mal 14outs(co je dost)
a to KJ vs A9 typicke..normalka
a nefim...bez stastia to nejde...
mozno som slaby hrac..no co....ale tak co dostanes ho inokedy...boze..dlhodobe hladisko je vzdy ine ako kratkodobe...neviem co vymyslas...stastie vydrzi len chvilku...a ked ho vyplytval v jednom turnaji potom mu to 10 krat nedojde...och boze...1 SnG...to neni nic!!!!mozno som zly hrac ale uz som sa naucil ze na 1 prehras ale na dalsich 5-tich co hras s tymto turnajom zaroven by si mozno vyhral obdobne ruky...wtf...1 turnaj...take nic...
- wizdo
Re: som zabudol
no an SNg pre 9 ludi by si mla vyhrat 1 z 9 hier..ak si dobry 1 z 4 ...tak loose tize by mohol vyhrat 1 z 9...no co...luck v jednom smoal v inych..zapisat a osklbat inokedy...
taketo nicky treba rpesne zapisat a normlane ho hladat:DDD...zlata bana...raz vyhra on a 9 krat sa na nom nabalis ty:D
taketo nicky treba rpesne zapisat a normlane ho hladat:DDD...zlata bana...raz vyhra on a 9 krat sa na nom nabalis ty:D
- wizdo
Re: Re: Re: som zabudol
no tak si prehral 2-3 hry..ale dlasich 20 by si mozno vhyral...boze kolko krat som ja vyhral a prehral ked mi dosiel/nedosiel flush,str8 atd..
skus sa povzniest...a ak mas dobry bankroll management takt i to vadit nebude
skus sa povzniest...a ak mas dobry bankroll management takt i to vadit nebude
- wizdo
co dodat smola
vyhral jedinu turnaj...sak vidis...
- wizdo
Re: Sit&Go na Pokerstar
hehe, dalsi demoralizovany z P****Stars, vitaj v klube Lizu ;)
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Počet príspevkov: 27 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 22 hostí.