SK pro hraci pokru
Počet príspevkov: 26 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
sharcpope
prosim Vas ako sa mam regnut na ten site sharscope aby som nemal obmedzeny pocet vyhladavani na 5 searches denne?
- Matej Zavacky
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 12 krát/48 krát
shrkscope.com
to je platena sluzba, regni sa a ked budes platit mesacny poplatok tak ti ten limit zvysia
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: sharcpope
snad by si neplatil za taku chujovinu,aj ked mozno je to pre teba dostatocne dolzite.5 zadara mi staci,radsej si prihod do bankrolu :-)
- lozi
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
SharkScope
Neviete, ci sa da tych 5 hladani denne nejak obist? - napr. ist na stranku cez nejaky anonymizer alebo vymazat java applety v prehliadaci? Vacsinou hravam viac ako 5 heads-up denne a je vyhodne vediet hned na zaciatku proti komu hram a podla toho zvolit strategiu. ;-)
btw. robim si nejake statistiky v exceli a myslim, ze jak pisal lizu v tom topicu o nahodnom rozdavani kariet ten anglicky clanok - nieco na tom je. Napr. na TonyG zatial vzdy, ked som hral heads-up proti hracovi, ktory mal hodne odohranych hier (200 a viac) a mal Total profit hodne v minuse (radovo stovky USD), som proste nemohol toho hraca porazit. Vzdy, ked boli chips na mojej strane v pomere min. 2:1 a zacal chodit all-in skoro so vsetkym a ja som ho dorovnal napr. s AJ a on mal totalne sracky a vzdy mu nieco doslo (par vs. 2 pary, 3 of kind vs. flush, ... proste neuveritelne kombinacie). A takto ho zachrani 3-4 krat v turnaji. :-||
btw. robim si nejake statistiky v exceli a myslim, ze jak pisal lizu v tom topicu o nahodnom rozdavani kariet ten anglicky clanok - nieco na tom je. Napr. na TonyG zatial vzdy, ked som hral heads-up proti hracovi, ktory mal hodne odohranych hier (200 a viac) a mal Total profit hodne v minuse (radovo stovky USD), som proste nemohol toho hraca porazit. Vzdy, ked boli chips na mojej strane v pomere min. 2:1 a zacal chodit all-in skoro so vsetkym a ja som ho dorovnal napr. s AJ a on mal totalne sracky a vzdy mu nieco doslo (par vs. 2 pary, 3 of kind vs. flush, ... proste neuveritelne kombinacie). A takto ho zachrani 3-4 krat v turnaji. :-||
- jojosavi
Re: SharkScope
ak hravas na P****Stars tak je este jeden tracker ktory je otvoreny len si nespomeniem na meno teraz, skusim to vyhrabat
predpokladam ze sharkscope je nejako viazany na IP ale neskusal som to obist, mozes skusit nejaky ten proxy server a uvidis
co sa tyka statistik ak hravas 5 SNG denne tak som si isty ze nemas bohvieaku vzorku na to aby si mohol posudzovat rozdavanie kariet, ja som mal serie stoviek SNG kedy ma triafali flopy ako besne a serie stoviek turnajov kedy som nevedel vyhrat s velkym parom proti sepletam, pamatam sa na tyzden kedy som prehral 80% svojich allinov s AA a to ich bolo celkove cez 20
na to aby sa dali taketo veci posudit by si potreboval mat odohrate statisice az miliony ruk
btw preco excel? daj si pokertracker
predpokladam ze sharkscope je nejako viazany na IP ale neskusal som to obist, mozes skusit nejaky ten proxy server a uvidis
co sa tyka statistik ak hravas 5 SNG denne tak som si isty ze nemas bohvieaku vzorku na to aby si mohol posudzovat rozdavanie kariet, ja som mal serie stoviek SNG kedy ma triafali flopy ako besne a serie stoviek turnajov kedy som nevedel vyhrat s velkym parom proti sepletam, pamatam sa na tyzden kedy som prehral 80% svojich allinov s AA a to ich bolo celkove cez 20
na to aby sa dali taketo veci posudit by si potreboval mat odohrate statisice az miliony ruk
btw preco excel? daj si pokertracker
-
yegon - Príspevky: 8010
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Re: SharkScope
ten tracker moze byt napr. www.officialpokerrankings.com,
ale je to bez cash samozrejme, navyse nemas tam prilis vela herni len top
ale je to bez cash samozrejme, navyse nemas tam prilis vela herni len top
- cercer
- Založený: Aug 2007
Počet príspevkov: 26 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.