Skandal Online Poker FTP a Stars.

Príspevky zo starej diskusie

Re: Re: Re: Re: Re: wow

Odoslaťod trikoza 12 Dec 2007 00:48

a kde take videa splasim??
Obrázok používateľa
trikoza

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 31 krát/48 krát

Re: Re: Re: Re: Re: Re: wow

Odoslaťod yegon 12 Dec 2007 01:02

www.pokerxfactor.com

stoji to tusim 25$ mesacne :) ale stoji to za to ak vies dobre po anglicky
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Re: BI

Odoslaťod ksoiram 1n 12 Dec 2007 01:48

Jegon dufam ze neprehliadnes tu listinu kvalifikantov 1 000 000$ Titan. Otvoril som extra temu.
ksoiram 1n

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Skandal na Full tilt pokri

Odoslaťod Andrej 15 Dec 2007 17:52

Ksoiram trosku dost prehanas. To ze tie velke turnaje vyhravaju castejsie niektori hraci ako ini je pochopitelne, kedze napriklad na ECOOP hralo dost profesionalnych hracov.

Co sa tyka toho podvodu napr. na FTP - cely podvod bol v tom, ze hrac Imper1um hral za druheho hraca ked uz v turnaji zostavalo asi iba 24 hracov. Takze vziadnom pripade nevidel karty hracov a uz vobec nemohol vediet co pride na flop.

Neviem co je na tom podozrive ked profesionalny hrac vyhra turnaj pre 20 hracov, kde hrali najmä "amaterski" aj ked dobri hraci.

Dalsi velky podvod bol theV0id:
Vitaz WCOOP bol diskvalifikovany lebo hral na 5 accountoch jeden a ten isty turnaj - nutne poznamenat ze nevidel karty superov ani nevedel co pride na flop.

Jediny znamy pripad podvadzania, ze hrac videl karty superom je stary znamy Potripper na Absolute pokri.

Este som vsak nepocul, ze by niekto vedel co pride na flop - to uz je fakt paranoja. Je zaujimave, ze taky uspesny hrac ako ty ma neustale podozrenia, najmä ak ty sam si pomerne uspesny hrac - a mal si dost dobrych umiestneni v turnajoch kde bolo aj 1000 hracov - takze by sa mal byt tiez medzi podozrivimi.
Andrej

Založený: Jan 2007

Re: Skandal na Full tilt pokri

Odoslaťod ksoiram 1n 16 Dec 2007 14:24

Andrej este si zabudol opisat ako to bolo s tym Accountom od Chris Vough na Sunday Million. Tam nebolo 20 ale okolo 7 000 hracov, to bol tiez ten isty Account ako na FTP. Neviem kolko Turnajov hravas , ale bez all in, Turnaj nevyhras. Profik sem alebo tam, pri all in si pasazier. Turnaje ktore som ja vyhral, tu ti nemozem ani povedat ako.To znamena ze sa ani nepamätam s akymi kartami atd. Viem ze na poslednom som bol Smal Stack na Final Table, tak si mozes predstavit aky luck som mal.
ksoiram 1n

Založený: Jún 2007

Re

Odoslaťod Andrej 16 Dec 2007 22:16

Turnaje hravam iba minimalne, specializujem sa na cash game.

Vidim ze hras 200K guaranted na ipoker - tak vela stastia v allinoch.
Andrej

Založený: Jan 2007

Predchádzajúca

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 12 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!