SKCZ Poker Master - finále
Blinds
Skoda ze sa nikto neozval pocas tyzdna. Turnaj bol nastaveny so standardnou 10 minutovou strukturou blindov a pocas tyzdna to bolo aj tu vo fore niekde spominane. Tie blinds su zobrazene v detailoch turnaja takze kazdy si to mohol pozriet. Je pravda, ze tych chips je na tieto blindy malo, mrzi ma to.
- expekt
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
to expekt
Jasne ja napriklad som to tiez necakal taky turnaj som nehral este v zivote. Ale vidim, ze ty tiez si na tom podobne. Tak co uz akoze vsetko prebieha korektne len sa z toho stal hazard. Ako mna ani tak nemrzi to ze som vypadol. Mna mrzelo len to, ze som ocakaval najkvalitnejsi turnaj co som kedy hral skoda, zeto nikoho nenapadlo aspon do buducnosti poucenie;)
- Rkc189
- Poďakoval/li: 4 krát/5 krát
Po 2 hodinach polovica hracov
V hre je uz menej ako polovica hracov a zacinaju lepsie platene miesta. gl
- expekt
Re: Rkc189
Nepametam si teraz presne na polrocne finale, ale tam tiez bola standardna struktura blindov a neboli k tomu pripomienky. Je mozne ale, ze sa robili Add-onns a Re-buys a tak tych chips bolo viac. Davali sme nastavit na mieru vyhry, registraciu a celkovu dotaciu, ale je pravda, ze toto je prvy turnaj s tak malym poctom hracov a nikoho nenapadlo, ze to po hodine a pol naberie rychlejsie tempo pri tychto blindoch.
- expekt
Re: heh
no mne 10 min blindy pripadaju uplne standardne, ale zarazilo ma za po 2 hodinach je este polovica hracov tak ma napadlo ...
nie je to cele sposobene tym ze su tam ludia co po vacsine vedia lepsie hrat tym padom nie je taky rychly odpad ako byva vo vacsine turnajov? No a kedze sa vypadava pomalsie je kvoli vyssiemu poctu hracov priemerny stack mensi a tym padom vas blindy rychlejsie dobiehaju?
Ak je to tak tak by som to nepokladal za chybu expektu ale skor by som to zobral ako dokaz ze v CZ A SK sa vie ako sa hra poker :)
nie je to cele sposobene tym ze su tam ludia co po vacsine vedia lepsie hrat tym padom nie je taky rychly odpad ako byva vo vacsine turnajov? No a kedze sa vypadava pomalsie je kvoli vyssiemu poctu hracov priemerny stack mensi a tym padom vas blindy rychlejsie dobiehaju?
Ak je to tak tak by som to nepokladal za chybu expektu ale skor by som to zobral ako dokaz ze v CZ A SK sa vie ako sa hra poker :)
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Re:RKC
souhlas...pak uz cela taktika a umeni slo stranou :-(
- Misterio
Blindy
Blindy nejsou problem myslim. Jen mozna mohl byt 3x rebuy + addon, coz by zajistilo vice chips ve hre. Ale vyhovuje to agresivnim hracum a jak znamo, agresivni hraci jsou temi kvalitnejsimi... Hlavne at stesti zliba Kasparova :-D
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
Re: Re: heh
Je pravda ze prvy hrac vypadol po takmer hodine hry, cim sa blindy dostali uz na uroven 100/200.
- expekt
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 17 hostí.