SKCZ Poker Master - finále

Príspevky zo starej diskusie

Blinds

Odoslaťod expekt 13 Jan 2008 20:53

Skoda ze sa nikto neozval pocas tyzdna. Turnaj bol nastaveny so standardnou 10 minutovou strukturou blindov a pocas tyzdna to bolo aj tu vo fore niekde spominane. Tie blinds su zobrazene v detailoch turnaja takze kazdy si to mohol pozriet. Je pravda, ze tych chips je na tieto blindy malo, mrzi ma to.
expekt

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

to expekt

Odoslaťod Rkc189 13 Jan 2008 20:56

Jasne ja napriklad som to tiez necakal taky turnaj som nehral este v zivote. Ale vidim, ze ty tiez si na tom podobne. Tak co uz akoze vsetko prebieha korektne len sa z toho stal hazard. Ako mna ani tak nemrzi to ze som vypadol. Mna mrzelo len to, ze som ocakaval najkvalitnejsi turnaj co som kedy hral skoda, zeto nikoho nenapadlo aspon do buducnosti poucenie;)
Rkc189

Poďakoval/li: 4 krát/5 krát

Po 2 hodinach polovica hracov

Odoslaťod expekt 13 Jan 2008 20:59

V hre je uz menej ako polovica hracov a zacinaju lepsie platene miesta. gl
expekt

Re: Rkc189

Odoslaťod expekt 13 Jan 2008 21:04

Nepametam si teraz presne na polrocne finale, ale tam tiez bola standardna struktura blindov a neboli k tomu pripomienky. Je mozne ale, ze sa robili Add-onns a Re-buys a tak tych chips bolo viac. Davali sme nastavit na mieru vyhry, registraciu a celkovu dotaciu, ale je pravda, ze toto je prvy turnaj s tak malym poctom hracov a nikoho nenapadlo, ze to po hodine a pol naberie rychlejsie tempo pri tychto blindoch.
expekt

Re: heh

Odoslaťod yegon 13 Jan 2008 21:06

no mne 10 min blindy pripadaju uplne standardne, ale zarazilo ma za po 2 hodinach je este polovica hracov tak ma napadlo ...

nie je to cele sposobene tym ze su tam ludia co po vacsine vedia lepsie hrat tym padom nie je taky rychly odpad ako byva vo vacsine turnajov? No a kedze sa vypadava pomalsie je kvoli vyssiemu poctu hracov priemerny stack mensi a tym padom vas blindy rychlejsie dobiehaju?

Ak je to tak tak by som to nepokladal za chybu expektu ale skor by som to zobral ako dokaz ze v CZ A SK sa vie ako sa hra poker :)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Re:RKC

Odoslaťod wizdo 13 Jan 2008 21:08

najkavlitnejsi turnaj to bol do prvej hodiny....aspon podla mna....prva hodka to bola ukazkova hra....
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Re: Re:RKC

Odoslaťod Misterio 13 Jan 2008 21:09

souhlas...pak uz cela taktika a umeni slo stranou :-(
Misterio

Blindy

Odoslaťod acvonmilan 13 Jan 2008 21:10

Blindy nejsou problem myslim. Jen mozna mohl byt 3x rebuy + addon, coz by zajistilo vice chips ve hre. Ale vyhovuje to agresivnim hracum a jak znamo, agresivni hraci jsou temi kvalitnejsimi... Hlavne at stesti zliba Kasparova :-D
Obrázok používateľa
acvonmilan

OPT1 - 2. miesto (2)

Re: Re: heh

Odoslaťod expekt 13 Jan 2008 21:11

Je pravda ze prvy hrac vypadol po takmer hodine hry, cim sa blindy dostali uz na uroven 100/200.
expekt

Re: potom

Odoslaťod Misterio 13 Jan 2008 21:13

no, ono pokud po hodce a pul vezme BB chipleadrovi 1/10 stacku, tak co potom muzes hrat...chyba proste byla, ze si to nikdo neuvedomil
Misterio

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 17 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!