SKCZ Poker Masters půlroční turnaj - datum
Re: polrocne finale - datum
Zatial to je 3:1 za piatok aspon z tejto diskusie to tak vyzera myslim si ze piatok je urcite lepsi termin ako sobota, alebo dajate to aj na stvrtok, alebo na nedelu. Ale ak sa to nepodari presunut tak sa z toho zase neposeriem.
- Jokapo
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
Re: polrocne finale - datum
tento datum mne nevyhovuje,v sobotu určitě ne,ja bych to přesunul na neděli večer to určitě bude moci většina z vás.Mrzelo by mě kdyby musel hrát někdo za mě*SLZA*,když jsme tak dlouho na ten datum čekali!!!!!!
- zubrik
- Založený: Máj 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Nerozumim...
Je preci jasne, ze kdyz je 21 hracu, tak kazdemu by vyhovoval jiny termin. Ale preci proboha pokud se nekam kvalifikuji a zalezi mi na tom, tak si tomu prizpusobim program?! At mi nekdo nerika, ze zrovna v sobotu rano jednou vsichni nekam na dovolenou a kvuli tomu nemuzou? Je to o prioritach, chci hrat turnaj, tak si udelam cas na ukor vina, zen a zpevu - pro jeden vecer to snad neni takova obet?!
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
Re: Nerozumim...
vies AC ja by som si rad zariadil veci a program tak aby mi to vyhovovalo ale ked sa dozviem o termine polrocneho finale 2-3 tyzdne pred zaciatkom a dovolenku som si zariadil prave na 25.8 asi uz pred 2 mesiacmi tak co mam ako asi tak robit
- Jokapo
Re: Re: Nerozumim...
Jak jsem psal, neverim ze vsichni zrovna v sobotu rano odjizdeji na dovolenou. Pokud jsi zrovna Ty v teto pozici, tak je to samozrejme smula. Nicmene to uz je riziko dlouhodobych dovolenek, ze tomu musis obetovat dalsi aktivity...
-
Re: Re: Re: Nerozumim...
Ja si myslim ze najspravodlivejsi datum by bol v nedelu, vtedy ked sa hra aj normalny turnaj, pretoze to je cas, kedy vacsina tych hracov co bude hrat polrocne finale ma cas (kedze o tomto case hravali pol roka) ;)
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: Re: Nerozumim...
to hej, to mas pravdu
- Jokapo
Re: datum
Vladuv navrh ma dle meho nejlepsi logiku.
-
Re: Re: datum
jj, tiez si myslim aj ked mne to nevyhovuje, ale snad v Rime najdem niekde netovku kde budem moct v klude zahrat ;-)
- Jokapo
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.