SKCZ poker masters
Počet príspevkov: 13 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
SKCZ poker masters
Chcel by som sa opýtať či by nebolo dobré dať turnaj aspon 2 x za týžden. Nie každý môže hrať v nedelu.
- relkam
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
cau
chci se zeptet jak to je s tim bodovanichci se zeptet jak to je s tim bodovanim? V nedeli jsem se zucastnil turnaje a nepribyl mi ten 1 bodik a ani mezi zucastnenymi jsem se nenasel. Kouknete se na to prosim?m? V nedeli jsem se zucastnil turnaje a nepribyl mi ten 1 bodik a ani mezi zucastnenymi jsem se nenasel. Kouknete se na to prosim? prezyvka na expektu Pesose,v pokru Pesose 1 v nedeli expektxxxxxxx
- Pedro
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
oprava
chci se zeptet jak to je s tim bodovanim? V nedeli jsem se zucastnil turnaje a nepribyl mi ten 1 bodik a ani mezi zucastnenymi jsem se nenasel. Kouknete se na to prosim?prezyvka na expektu Pesose,v pokru Pesose 1 v nedeli expektxxxxxxx
dekuji
dekuji
- Pedro
Vhodnost terminu
Budme radi a vdecni za tu nedeli, kazdy darek je dobry :-)
Navic ja osobne neuznavam neco jako "nie kazdy moze hrat v nedelu" - je to o prioritach! Proste si ten cas udelam, nekdy holt nemuzu, ale jinak se snazim vytvorit si program takovym stylem, abych turnaj nepromeskal. Na chlast a zenske zbyva dalsich sest veceru :-)
Navic ja osobne neuznavam neco jako "nie kazdy moze hrat v nedelu" - je to o prioritach! Proste si ten cas udelam, nekdy holt nemuzu, ale jinak se snazim vytvorit si program takovym stylem, abych turnaj nepromeskal. Na chlast a zenske zbyva dalsich sest veceru :-)
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
acvonmilan
vieš niektorý z nás chodia aj do roboty
- relkam
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
Počet príspevkov: 13 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.