Slovak Poker Challenge
Re: Problem
ak si ju vyhral tak si tam musel byt ihned prihlaseny.nehral si polsku alebo madarsku?:)
-
SpongeBob - Príspevky: 332
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
Re: Re: Problem
hral som slovensku. Sak za ten tyzden sa tam museli kvalifikovat minimalne piati. tak jakto, ze je tam len jeden ???
- jojosavi
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: Problem
no druha vec co ja som to sledoval nehral sa ani jeden turnaj.
-
Re: Re: Re: Problem
skus sa zaregistrovat a ked ti strhne peniaze odregistruj sa.
-
Re: Re: Re: Re: Problem
to je zas nejaky ojeb. minuly tyzden som sa tiez kvalifikoval, okolo 17:00 tam bol tiez len jeden hrac. neviem ci sa tyzdenna kvalifikacia hrala, lebo som sa nedostal vecer k PC. Na druhy den som tam uz vysledky nenasiel. a to ten jeden hrac akoze postupi bez boja a my blbci co sme sa kvalifikovali a nakupili re-buye ani nedostaneme spat tych 4,40 USD ???
- jojosavi
Re: Re: Re: Re: Re: Problem
napis expektu.klikni na expekt.com zaregistruj sa a klikni na podpora a posli im email potom ti ihned po slovensky odpisu.mozes pytat sa slovensky.
-
Re: Re: Re: Re: Problem
a jak sa minuly tyzden kvalifikacia nehrala, tak z jakeho dovodu ? Sak minimalny pocet hracov - 6 sa v dennych kvalifikaciach nazbierala.
- jojosavi
Re: Re: Re: Re: Re: Problem
Mne to iste sa stalo minuly tyzden, medzi prvymi som sa kvalivikoval na tyzdenny turnaj, moj nick vsak tam nefiguroval, potom som regnul za 4,40 a hral som, ale peniaze mi to nevratilo.
- Erik1983
- Založený: Jan 2007
pre Expekt
moze sa k tomu vyjadrit niekto kompetentny. Na anglickom live helpe ma len odkazali, ze mam ten problem poslat na poker@expekt.com (nechapem naco potom ten live help maju :-D). Na email som to poslal aj v SK aj v ENG a zatial ziadna odpoved :-D
Jak to ma takto fungovat, nech teda zrusia tie denne kvalifikacie a nelakaju na ne hracov, ked aj tak nic nevyhraju.
Jak to ma takto fungovat, nech teda zrusia tie denne kvalifikacie a nelakaju na ne hracov, ked aj tak nic nevyhraju.
- jojosavi
Re: Problem
tym jedinym hracom som bol ja, nehral som daily regol som sa priamo do weekly za 4+0,4 ;)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.