Ta Omaha to je haluz
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
Ta Omaha to je haluz
Tak som si dnes zapol kvalifikaciu na ECOOP #2, je to omaha.
Strasna haluz je, ze tam vsetci raisuju ako o zivot (v kazdom kole aspon 2 allin) a ja vobec nestiham zratat vsetky kombinacie a zistit ze kto to vlastne vyhra.
A ked si myslim ze som to uz nahodou stihol zratat, tak zistim ze to vyhral niekto iny.
Kua toto je nejaka tazka hra...
Strasna haluz je, ze tam vsetci raisuju ako o zivot (v kazdom kole aspon 2 allin) a ja vobec nestiham zratat vsetky kombinacie a zistit ze kto to vlastne vyhra.
A ked si myslim ze som to uz nahodou stihol zratat, tak zistim ze to vyhral niekto iny.
Kua toto je nejaka tazka hra...
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Ta Omaha to je haluz
no ale fakt, neverim ze ked zrazu ukazu naraz 4 hracom karty (akoze su v alline), tak ze to stihne niekto vsetko vyhodnotit ze kto to vyhra...
- vlade
Re: Re: Ta Omaha to je haluz
heh da sa to...ja som vcera/dnes skoncil 97-mi na P****Stars v LIMIT OMAHE tam co 99 postupuje do vikendoveho finale :-D....a minuel 7-mi na NL OMAHA HI....
inak vlade skus si zahrat NL OMAHA HI freeroll a vacsiu halusku si nevidel 3-5 ludi all in preflop :-D ako ked sa vyhaluzit tak hentam:-D je to sranda(vcera bola prve dve hodiny som vyhraval 2 z 3 hier )
inak vlade skus si zahrat NL OMAHA HI freeroll a vacsiu halusku si nevidel 3-5 ludi all in preflop :-D ako ked sa vyhaluzit tak hentam:-D je to sranda(vcera bola prve dve hodiny som vyhraval 2 z 3 hier )
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Re: Ta Omaha to je haluz
No da sa, toto je Omaha PL hi/lo
Dealer: vladushoo has finished tournament in 1. place :))
Ale toto bola len ta kvalda za 1.5$ do dnesnej '70 seats' na main ECOOP #2
Dealer: vladushoo has finished tournament in 1. place :))
Ale toto bola len ta kvalda za 1.5$ do dnesnej '70 seats' na main ECOOP #2
- vlade
poprvi
kdyz ste zacali mluvit o Omaze... vcera jsem si jen tak z legrace zahral turnajek za 10 USD Omaha Pot Limit..bylo prihlaseno celkem asi 63 hracu.. a asi po dvou a pul hodinach jsem tentio turnaj vyhral.. :-D Pritom jsem Omaha hral asi potreti z toho asi podruhy o penize :-D
Jeste jedna otazka mimo tema. Nevite jak se sem vkladaji screeny ???
Jeste jedna otazka mimo tema. Nevite jak se sem vkladaji screeny ???
- mysak(bon3fish)
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.