Taktika na multi turnaje

Príspevky zo starej diskusie

Taktika na multi turnaje

Odoslaťod vlade 05 Dec 2006 22:21

Aku pouzivate strategiu / taktiku na turnajoch?

V kutiku duse dufam ze nam ternoplayer nieco prezradi, lebo jeho vysledky su naozaj na vysokej urovni, nie su to len slova, videl som ho vcera hrat 25 000 guaranted...

Ja sa snazim hrat na turnajoch opatrne, cakam na karty z top 10, pripadne top 5 a vtedy hram.

Ale myslim ze toto neni ta najlepsia taktika hlavne na zaciatku turnaja, ked je tam este vela vselijakych dobrodruhov ktory radi odovzdaju svoje chipsy. Pretoze sa moze stat, ze big blind uz je dost vysoky a kedze dobre karty nechodia, tak som odsudeny na allin s niecim ako 66, pripadne A 8 a potom to tak aj dopadne.

Priznam sa, este som ziadny velky turnaj nevyhral...

Tak poradi niekto ako na to?
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

turnaje

Odoslaťod elber 06 Dec 2006 10:26

Podla mna je tiez top10 na prd, s tym mozes hrat sit&go, tam je to dobre.Ale v normalnom turnaji je na zaciatku viac allinov a zrazu zistis ze si sice medzi 200 najlepsimi hracmi zo 600, ale si niekde na 160 mieste BB je 200 a ty mas 1300 zetonov, ostatni okolo teba 5000. Kazda hra znamena pre trba allin. Mozno sa s tym da uhrat platene miesto ale urcite nie finalovy stol!
elber

Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Presne tak!

Odoslaťod vlade 06 Dec 2006 20:08

To je presne ten problem, ale ako na to?

Mas nejaku taktiku?
vlade

Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

shorthanded situation

Odoslaťod roche01 09 Mar 2007 18:54

Škoda, ako vidím sme tu viacerí s rovnakým problémom. Nenájde sa skutočne niekto, kto by dokázal dať konkrétnu radu, ako to hrať, aby sa človek dostal aspoň do heads upu na MTT? U mňa je problém vo fáze shorthanded, keď je pri stole 5-6 hráčov. Trénujem to na expecte na sng so 6 hráčmi, ale vidím, že opatrná hra nás ledva privedie na prvé platené miesto. Ak niekto pozná nejakú stránku aj anglickú s radou, ako zvládnuť shorthanded alebo je ochotný podeliť sa so svojou úspešnou stratégiou, budeme mu určite viacerí hráči vďační.
Obrázok používateľa
roche01

Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

mtt taktika

Odoslaťod cstrike22 09 Mar 2007 19:58

teraz nemam cas idem do mesta. ak mi zajtra nebude nejak extra zle tak Vam nieco k tomu napisem. Tiez nemam nejake extra mega uspechy ale vyhral som uz asi 12 turnajov so strednym buy-in. Akurat by som este chcel upozornit, ze nejaky navod je sice dobra vec ale kazdy si ho musi prisposobit svojej hre a svojim prednostiam. Tiez treba povedat, ze MTT turnaje su beh na velmi dlhe trate. Moze sa stat, ze niekedy nevyhrate turnaj aj niekolko mesiacov. Napriklad ja som za 2 mesiace sa nedostal ani k final table a potom z ajeden vikend 3 krat final table a 2 krat vitazstvo. Proste MTT turnaje su asi najviac o stasti kedze v pozdnej faze uz skoro kazdy chodi kazde kolo all in. GL
cstrike22

Taktika na multi turnaje

Odoslaťod cercerBTS_SK 09 Mar 2007 20:06

zdravim...
samozrejme, ze pocas celeho turnaje sa meni sposob hry. Ja na zaciatku hravam aj suited 89, 56, 910, atd...a samozrejme vsetky silne pary.
Dost casto vyuzivam semi-bluff, ale tiez sa to len ucim, toto je vsak velmi silna zbran. Toto hram pocas celeho turnaja, ale na konci si uz davam vacsi pozor. Uz to nemusi byt natolko ucinne.
Na konci uz prevazna vacsina hracov blufuje a bez toho nikdy nevyhras turnaj, proste to nejde...
Tot moj skromny nazor na zaklade mojich skusenosti
cercerBTS_SK

Poďakoval/li: 0 krát/2 krát

Taktika

Odoslaťod Speeddy 09 Mar 2007 22:39

zadna neni ja hraju na zacatku skoro vse co my prijde na ruku vetsinou se to oplati protoze nekdy se az divite co vam na flop turn a river za ty male blindy prijde a da se na tom trhnout balik tak jedu do blindu 200/400 to uz vetsinou mam 10K a pak jednu karty 8 a vise ale je pravda jak rika cercer ze nekdy se proste nedari taky se my 3 mesice nedarilo a pak najednou 2 dny po sobe vyhra turnaju an 1 miste a hned jsem mel 100 dolaru na ucte
Speeddy

taktika

Odoslaťod richardCZ 10 Mar 2007 15:38

nehraju nejak dlouho ale taktika je v pohode!!ale ja hraju jak to zrovna citim!!nekdy polozim i 2 krale a nekdy jedu all in 5 a 10!!je to o nahode a o stesti!muj nazor
richardCZ

Založený: Feb 2007

Taktika

Odoslaťod Andrej 10 Mar 2007 23:53

Ak chcete vediet nejaku dobru taktiku na MTT, tak si precitajte knizky od Harringtona. V prvom diely popisuje hru na zaciatku a v strede turnaja a v druhom pise ako hrat v zaverecnej faze.
Andrej

Andrej

Odoslaťod roy016 10 Mar 2007 23:55

ak mas nejaky link na tu knizku, hod ho sem prosim ta...
roy016

Poďakoval/li: 3 krát/3 krát

Ďalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 31 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!