tapka14
motek
tak potom nie si PROFESIONAL !
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
motek
vobec si to nepochopil, ale ked nahodou budes 27.marca tohto roku v Monte Carle ,tak sa tam mozme o tom porozpravat, ok?
-
Lose
to myslis tie freerolli?
hraj ich dalej a urcite zbohatnes
p.s. ked hram styry stoly na raz o cash urcite nedam prednost freerolu,to by spravil iba idiot!!!
hraj ich dalej a urcite zbohatnes
p.s. ked hram styry stoly na raz o cash urcite nedam prednost freerolu,to by spravil iba idiot!!!
-
to Pavjan
ty vole, ten tapka hrava styry stoly naraz, to nechapem, a ty horovris o manikovi co hral 2 freeroly naraz?
Tak tomu neverim, ja som hral freeroll o 100 usd na jednom stole ked nas bolo poslednych 4339 hracov tak som bol s toho taky vzruseny ze sa my zakrutila hlava, a som sa s toho dovracal, tak nechapem ako sa da hrat viac ako na 2 stoloch, to musi by kaskader.
to Roy: nie kamarat mal som na mysli tvoje vysledky na PS.com, same nuly ;-)
Tak tomu neverim, ja som hral freeroll o 100 usd na jednom stole ked nas bolo poslednych 4339 hracov tak som bol s toho taky vzruseny ze sa my zakrutila hlava, a som sa s toho dovracal, tak nechapem ako sa da hrat viac ako na 2 stoloch, to musi by kaskader.
to Roy: nie kamarat mal som na mysli tvoje vysledky na PS.com, same nuly ;-)
- Lose
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.