Tesne pred vyplacanymi poziciami
Počet príspevkov: 13 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Tesne pred vyplacanymi poziciami
Aku mate strategiu ,ked ste vo fazy turnaja ze ste tesne pred vyplacanymi poziciami a mate tak 5 az 10 nasobok velkeho blindu? Cakate na top 10handu, alebo proste idete do hry aj s A10s v late position?
Ja som bol na butone, 4500 stack, blindy 300_600, predo mnou nikto nesiel do hry...ako by ste to zahrali vy pred flopom? Isli by ste vobec do hry?
Ja som to pokaslal, som zvysil len o1200 a mal som minimalne o 1800 ak nie all in.
Ja som bol na butone, 4500 stack, blindy 300_600, predo mnou nikto nesiel do hry...ako by ste to zahrali vy pred flopom? Isli by ste vobec do hry?
Ja som to pokaslal, som zvysil len o1200 a mal som minimalne o 1800 ak nie all in.
- hulmazas2
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Tesne pred vyplacanymi poziciami
Ja by som siel bud allin alebo fold, zalezalo by od situacie, nalady, ci chcem vyhrat turnaj alebo len byt v peniazoch, kolko je na turnaji horsich hracov ako som ja, atd. ;)
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
pred platenymi je to vzdy o tom ci sa uspokojis s minimom alebo chces ist vyssie...bo pred platenymi sa hra opatrnejsie a casto sa sklada
a za druhe ide o tovj stol...ja som mal taky stol ze som bol shortstack ale mal som tight stol..tka som 3-5 krat ukradol blindy a bol som na tom lepsie..potom jedna dobre zahrata hra..a bolo...skoncil som tesmne prd FT
alebo budes mat agresivny stol..tize som mal bol to CL...a zvysoval kazdu hru aj s K3o, a zle sa hralo....nakoniec som s nim prehral AK vs A6s ked mu dosiel flush
takze v podstate ide o teba...kde ces skoncit a aky mas read na hracov pri stole....tym kde ces skoncit myslim to ze ak budes hrat tight a 2 krat ta prejdu blindy ostane ti 2700 a menej a s tym na 400/800 zahras velke gulove
a s A10s v tej faze hry...v late position all in ..a zvalst all in ak tam mam hraca -ov ktory maju stack podobny tebe a hraju orzumne az tight...(aj keby ne..podla mna je A10s dost dora handa nato ist s nou all in:-))
a za druhe ide o tovj stol...ja som mal taky stol ze som bol shortstack ale mal som tight stol..tka som 3-5 krat ukradol blindy a bol som na tom lepsie..potom jedna dobre zahrata hra..a bolo...skoncil som tesmne prd FT
alebo budes mat agresivny stol..tize som mal bol to CL...a zvysoval kazdu hru aj s K3o, a zle sa hralo....nakoniec som s nim prehral AK vs A6s ked mu dosiel flush
takze v podstate ide o teba...kde ces skoncit a aky mas read na hracov pri stole....tym kde ces skoncit myslim to ze ak budes hrat tight a 2 krat ta prejdu blindy ostane ti 2700 a menej a s tym na 400/800 zahras velke gulove
a s A10s v tej faze hry...v late position all in ..a zvalst all in ak tam mam hraca -ov ktory maju stack podobny tebe a hraju orzumne az tight...(aj keby ne..podla mna je A10s dost dora handa nato ist s nou all in:-))
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
V poslednych turnajoch co som hral sa hralo v tejto situacii iba all in alebo fold.. hrali sme v 10tich a vzdy sa nasli aspon dvaja hraci co mali dobre karty na all in.. neviem ci to bola nahoda, ale bolo to tak.. pri takej vyske blindov uz toho vela nevymyslis.. musis mat stastie..
- tUSKA79
- Založený: Máj 2007
spatne navyseni
jak uz rikal vlade..bud si mal jit all in nebo fold.. pokud mas min jak 7.5 x BB a chces do toho jit tak jedine all in ;)
- mysak(bon3fish)
- Založený: Okt 2007
:<
nedavno jsem hral ten exoop turnaj 200k guar. a skoncil jsem 51. a prvnich 50. bralo :D 0. bral nejakych 1400$ :))... navic jsem mel fakt divnou session v ty dobe na expektu.. jakoby byla rigged pac samej river padl proti me... alespon ze se mi dari na P****Stars :)... jo a jak jsem vypadl? mel jsem AA typek na Buttonu 1010 on raise na all in ja musel call...flop 8A9..turn J..river 7.. :D
- dsnka
- Založený: Feb 2007
Ak sa chces dostat len na platenu poziciu tak cakas na top 10 hand, ak mas 10*BB tak vydrzis este nejakych sest kol kym Ti dojdu chips :)
Ak chces hrat poker ked su blindy vysoke tak musis pouzivat strategiu inflection point, ktoru najlepsie vysvetlil Dan Harrington. Prisposobis svoju hru velkosti chipsov , blindov , zvysis agresivitu a znizis naroky na karty s ktorymi zacinas.
Ak chces hrat poker ked su blindy vysoke tak musis pouzivat strategiu inflection point, ktoru najlepsie vysvetlil Dan Harrington. Prisposobis svoju hru velkosti chipsov , blindov , zvysis agresivitu a znizis naroky na karty s ktorymi zacinas.
- allsam
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
To mysak(bon3fish)
Ved to je otazka...isli by ste do toho s 55 ? Otazka je aky je stol ,aky su hraci...no pokertracker ani poker office nepouzivam a kzdu pol hodinu ma to dalo na iny stol ,notes k jednotlivym hracom som si robil, ale potom som ich aj tak nestretol...takze...ako s tymi 55? Ist ,ci neist?
- hulmazas2
- Založený: Jan 2008
Re: To mysak(bon3fish)
mno urcite by to zahral na kazdem stole jinak ..hlavne by prave zalezelo kolik meli ti dva chipou a jak hrali do te doby.. pokud by byl pred tebou nejaky big stack tak bych dal urcite FOLD
- mysak(bon3fish)
- Založený: Okt 2007
Počet príspevkov: 13 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 18 hostí.