ticket na Grand Tournament
ticket na Grand Tournament
zdravim,tak se vam tu musim trochu pochlubit ..dnes jsem hral kval. turnaj prave na Grand Tournament a podarilo se mi vyhrat vstupenku :) vstupny je 1000+40 dolaru :) akorat skoda ze ten turnaj se hraje jenom jednou . posledni vikend v mesici ..takze se hraje tuten vikend...to uz se nestihnu prihlasit ale..takze mesic si pockat ... ale stejne za to to stoji :)
- mysak(bon3fish)
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: ticket na Grand Tournament
super bomba spica *THUMBS UP**THUMBS UP**THUMBS UP*, gratulujem, vyhraj to tam potom ;)
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
re
diky moc ;) budu se snazit :) pak sem napisu jak sem dopadl..ale to bude jeste za dlouho :(
- mysak(bon3fish)
Re: Re: ticket na Grand Tournament
cau... tak dneska jdu na to :) tak mi vsichni drzte *THUMBS UP* a mimochodem nehraje dneska taky nekdo ????
- mysak(bon3fish)
Re: Re: Re: ticket na Grand Tournament
kde se to hraje?drz se....
- mychal1
- Založený: Máj 2007
Re: Re: Re: Re: ticket na Grand Tournament
na B**n dneska od 20:00
- mysak(bon3fish)
hm
tak vcerejsi 1. cast tohoto turnaje jsem prezil postupuju dal asi s 150 hraci z celkovych 460 co vcera hrali.. dneska se hraje dalsi 1.cast a v nedeli se tyto skupiny smichaji ! a uz pujde o slusne money ;)
- mysak(bon3fish)
Re: Re: hm
no zatim no neni jasny protoze se jeste hlasi hraci do ty druhy casti ...ale nejmin 125 000 dolaru to bude
- mysak(bon3fish)
pokracovani
tak dneska se pokracovalo v turnaji z celkovych asi 660 lidi nas zbylo 190 a prvnich 70 se vyplaci... Momentalne jsem na 45. miste a je nas uz 80.. tzak mi drzte palce:) *THUMBS UP*
- mysak(bon3fish)
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.