Tipy a rady
Počet príspevkov: 36 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: bankroll management
yegon: preboha naco by bolo niekomu na NL 50/100 BR niekolko milionov USD??
jona: tie BR buy in 30x som pisal orientacne. Sam dobre vies, ze zalezi aj velmi na tom ci hras TAG alebo LAG stylom a ci hras full ring tables alebo SH tables. Samozrejme na SH tables potrebujes trosku viac safe BR pretoze su tam castejsie swingy ako na FR
jona: tie BR buy in 30x som pisal orientacne. Sam dobre vies, ze zalezi aj velmi na tom ci hras TAG alebo LAG stylom a ci hras full ring tables alebo SH tables. Samozrejme na SH tables potrebujes trosku viac safe BR pretoze su tam castejsie swingy ako na FR
- cstrike22
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
este jedna
ano herne ovlplyvnuju vysledok to je jasne inak by som samozrejme vyhraval -:))
- jonatanko
- Poďakoval/li: 1 krát/6 krát
Re: bankroll
ak som dobre pochil tak bankroll je bank. Takze momentalne mam okolo 800 kc co samozrejme neni vela . ale na sng mi to momentalne vystaci . Najvacsi prepad ? asi ked som za den siel do minusu 3000a to furt len poslednoukartou na flope . potom odisla disciplina a uz to islo dolu vodou ...
- Adrian15
bankroll
Sledujem blogy niektorych hracov co hravaju tieto velke limity a velke hry od 50/100 ale hlavne 200/400 sa hraju o dost inac nez standardne NL do 10/20$. Tam uz nieco ako TAG v podstate neexistuje. Okrem toho sa hra shorthanded, casto headsup. Pri headsup hre sa casto stava ze hraci bustnu niekolkokrat a su nakupeni na stole za niekolko maximalnych buyinov. Ved dva najvacsie online poty co sa hrali boli prave headsup a boli cez pol miliona dolarov.
Normalni smrtelnici hravaju do 25/50, na 50/100 a vyssie hra par ludi hlavne borci co na chvilu isli dole z 200/400 aby znova vybudovali sebadoveru po zlom rune a od 200/400 su to uz v podstate pokrovi bohovia :)
oni nehraju na male poty, denne kazdy zahra niekolko desiatok allinov
dobry hrac na 200/400 ma za den aj 400-500k plus alebo minus. Cize ked to preratam na 50/100 tak za den mozes prehrat 100-150k
myslis si ze v takomto prostredi by ti stacilo mat 300.000$ bankroll? Hlavne ak sa tym chces zivit a po dvoch nestastnych dnoch by si mohol ist hrat tak akurat 1/2?
Normalni smrtelnici hravaju do 25/50, na 50/100 a vyssie hra par ludi hlavne borci co na chvilu isli dole z 200/400 aby znova vybudovali sebadoveru po zlom rune a od 200/400 su to uz v podstate pokrovi bohovia :)
oni nehraju na male poty, denne kazdy zahra niekolko desiatok allinov
dobry hrac na 200/400 ma za den aj 400-500k plus alebo minus. Cize ked to preratam na 50/100 tak za den mozes prehrat 100-150k
myslis si ze v takomto prostredi by ti stacilo mat 300.000$ bankroll? Hlavne ak sa tym chces zivit a po dvoch nestastnych dnoch by si mohol ist hrat tak akurat 1/2?
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
no a co sa tyka sng
tvoj graf vyzera paradne jonatanko, prijal by som taky :)
ale pozri si napriklad bigjoe2003 co je podla mna jeden z top 5 hracov SNG na svete, chlapec je v pluse cez 170.000$ ale ked si pozries graf vidis ze ma za sebou dva 50k downswingy a to hra v priemere 400$ buyin cize to je cez 100x buyin pad a v jeho pripade tazko hovorit o tom ze by to bolo zlou hrou
ale pozri si napriklad bigjoe2003 co je podla mna jeden z top 5 hracov SNG na svete, chlapec je v pluse cez 170.000$ ale ked si pozries graf vidis ze ma za sebou dva 50k downswingy a to hra v priemere 400$ buyin cize to je cez 100x buyin pad a v jeho pripade tazko hovorit o tom ze by to bolo zlou hrou
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: bankroll
mne sa ti na toto nechce ani nic pisat ale ked uz. Bavime sa o standartnej hre na 50/100. pokial viem tak na tomto limite sa este nehra tak sialene LAG ako vyssie napr 200/400. Obecne sa tento limit poklada za akysi zlom v limitoch na tejto urovni. Najdes tam aj kopec ultra tight hracov. Cize ked berieme standartne dajme tomu nejakych 50 BI co je minimum, samozrejme vatsina hracov tam ma ovela viac extra safe BR ale niekolko milionov je u mna tak 3-4 mega USD a to je uz prehnane co si napisal. A co sledujes handy hracov ako gus, phil, townsed, daut a pod tak takychto hracov, ktori hraju takymto ultra LAG stylom je naozaj minimum
- cstrike22
Počet príspevkov: 36 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.