to ADMIN
Počet príspevkov: 5 • Stránka 1 z 1
to ADMIN
ahoj bol by problem urobit temu len pre registrovanych uzivatelov? Aby ju nevideli vsetci zahranicni a aby neboli zobrazene vysledky z tej temy vo vyhladavacoch? Chcel by som urobit temu TITAN POKER - PASSWORDS, a hadzal by som tam hesla na nejake privatne turnaje...daj mi prosim vediet...
- L_U_M_P
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
LUMP
je to zaujimava myslienka ale skor ohladom na SKCZ Poker Master, bohuzial my ako web sa nemozme skovavat pred vyhladavacmi...neboj tento problem sa pravdepodobne vyriesi prechodom Expektu na inu hernu...
Co sa tyka Titan Pokru, tak freerolly na Titane su urcene pre vsetkych navstevnikov pokerportal.sk a nasej ang. verzie theonlinepokers.com cize aj poliakov, nemcov, rusov, anglicanov. My vsak samozrejme uprednostnujeme cechov a slovakov, preto sme heslo na corgon freeroll zaslali nasincom den pred turnajom a zahranicnym hracom az necelu hodinu pred turnajom, tak aby sa naplnil pocet 300 hracov...
Co sa tyka Titan Pokru, tak freerolly na Titane su urcene pre vsetkych navstevnikov pokerportal.sk a nasej ang. verzie theonlinepokers.com cize aj poliakov, nemcov, rusov, anglicanov. My vsak samozrejme uprednostnujeme cechov a slovakov, preto sme heslo na corgon freeroll zaslali nasincom den pred turnajom a zahranicnym hracom az necelu hodinu pred turnajom, tak aby sa naplnil pocet 300 hracov...
- roy016
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
pre roy
roy myslim si vsak ze lump hovori nie o freerolloch ale ze ma pristupove hesla na nejake buy in privatne turnaje alebo aj freerolly ale nie tie ktore organizuje stranka pokerportal.sk. Lump myslim si ze skvela myslienka
- Matej Zavacky
- Poďakoval/li: 12 krát/48 krát
Matej
aha...tak to neviem, lebo tak ako my nemame radi ked nam niekto chodi na PokerPortal.sk Expekt freerolly zo zahranicia, asi by nebolo najlepsie keby my sa niekam votrieme...teda neviem akym sposobom by bolo to heslo ziskane...ak normalnym a mozes ho LUMP davat komukolvek, tak je to naozaj dobry napad...
- roy016
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
:o)
hesla su napriklad na turnaje: boss, nation, noname, jeuxenligne,...neviem co je normalny sposob ziskavania hesiel, ja ich mam zo zahranicnych for, alebo od zahranicnych znamych...nechcem ich hadzat priamo do diskusie, a ani ich nemam zaujem posielat kazdemu zvlast, tak kvoli tomu som myslel ci by sa nedala urobit tema ktora by bola zobrazena len prihlasenym uzivatelom, alebo nieco podobne...
- L_U_M_P
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Počet príspevkov: 5 • Stránka 1 z 1
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.