Turnaj v Považske Bystrici

Príspevky zo starej diskusie

Re: keby niekto nevedel trafit

Odoslaťod vlade 13 Apr 2007 00:26

hehe, ta mapa je fajnova :-D
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Re: Turnaj v Považske Bystrici

Odoslaťod alex66 19 Apr 2007 13:04

Som s P.Bystrice a hrám poker TH poker skoro stale. Ak viete o nejakom mieste v P.Bystrici kde sa hra nazivo nejaky turnaj dajte info. Aj v mensej partii ludi. Dik Alex mail - alexanderkiss66(at)centrum.sk
alex66

Založený: Apr 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

to Alex

Odoslaťod Lose 19 Apr 2007 14:38

no my hravame poker pravidelne kazdy piatok o 20.00 posledne 4 roky, aj teraz cez vikend si robime turnajik v Namorniku dole mame 3 stoly, vyzera to ze dojde aj plne auto chlapcov zo Ziliny, vychadza to na sobotu 21. aprila, teda o dva dni, pocitam ze nas bude cca 15-20 ludi, a buy in este upresnime ale nieco ako 300 - 500 sk (0,- sk fee) asi bez rebuya, ale to sa este upresni zajtra.
Aj pre ostatnych keby mal este nieko iny zaujem tak sa pridite, popripade sa informujete v tejto teme na dalsie info. Este to updajtneme zajtra.
Lose

to all

Odoslaťod Lose 19 Apr 2007 14:59

az teraz som si vsimol ze to bolo v tejto teme. Tak ten vikendovy turnaj je samozrejme len maly odvar a warm up pre buducotyzdnovy turnaj v PB, konkretne v Maninskej Tiesnave. Viac info tu http://www.pokerportal.info/honoria-poker-club/turnaje/
Lose

Vcerajsi Turnaj :)

Odoslaťod BoBo 22 Apr 2007 08:35

Gratulujem Losemu ku vcerajsiemu vytazstvu,dufam ze si este to niekedy zopakujeme je dobre hrat aj proti inym ludom lebo ked hras proti tym istym ksichtom tak uz si myslis ze dobre dokazes citat ludi a prides niekde inde a mas pocit ako keby si to hral prvy krat. Ked hravate v piatok tak je tam tiez tak nahulene ? :) lebo potom nabuduce by som radsej isiel v ten piatok,lebo vcera som si tam aj kvalitne pofajcil :) Tak vela stastia na buduci turnaj vam prajem Bystricania :)
BoBo

Re: Vcerajsi Turnaj :)

Odoslaťod pavjan 22 Apr 2007 11:16

ja by som sa chcel takisto podakovat za to, ze ste dosli. tie dva bad beaty ma pekne rozohnili a precistili hlavu. nejakemu opakovanie vcerajska sme otvoreni a pristupni ci uz na nasej alebo na vasej pode.

s tym zadymenim priestorom. som si vedomy, ze to tam po hodine vyzeralo ako na brannom cviceni vojisk severoatlantickej aliancie, ale tazko sa s tym bojuje. polovica nasich (ja medzi nimi) pocas turnaja fajci jak o zivot a druha na to picuje. v tomto mame aj my rozbroje... a gratulacia k druhemu miestu. poculsom, ze Lose mal tradicne stastie jak hovado... dufam, ze sa ti kamarati nenudili ked povypadavali tak skoro :-D
pavjan

bobo

Odoslaťod pavjan 22 Apr 2007 11:17

gl do dalsieho turna tiez. ono tomu prvemu miestu nakoniec zase nic ine neostane len si vybrat medzi povazskou alebo zilinou8-)
pavjan

.

Odoslaťod BoBo 22 Apr 2007 11:43

:) asi tak
BoBo

Re: Vcerajsi Turnaj :)

Odoslaťod vlade 22 Apr 2007 12:36

Kolko vas bolo? aky ste si dali buy-in? Ved nieco prezradte vy tajnostkari ;-)
vlade

Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Re: Re: Vcerajsi Turnaj :)

Odoslaťod pavjan 22 Apr 2007 13:38

cele to bolo v sportovom duchu. hrali sa dva stoly a bolo nas cca 14 - 16 (nejak to nezvladam zratat). buy in bol 300 sk a vytazok siel na charitu (len mi ho este nedali):-D
pavjan

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 6 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!