Turnaj v Povazskej Bystrici

Príspevky zo starej diskusie

Turnaj v Povazskej Bystrici

Odoslaťod pavjan 17 Mar 2007 10:13

Turnaj nabral velmi realne kontury(pravdepodobnost uskutocnenia cca 95 percent este cakame na vyjadrenie od Pavla, ale myslim, ze bude suhlasit). Datum je 21. aprila 2007. Dalsie podrobnejsie informacie buy in a pod budem postovat v tomto topicu, ked budu aktualne.

PRIDTE PORAZIT POKROVU SLACHTU PRIAMO NA DOMACU PODU DO SLOVENSKEHO LAS VEGAS (len tie trblietka a casina chybaju, ale pomer hracov na pocet obyvatelov by aj sedel :-) )

Dotiahli sme aj Loseho. Pridte sa presvedcit, ze vsetky tie veci co pise na portaly (aky je namakany, dvanast stolov naraz a kolko on zaraba) su len vyplody chorej mysle.
pavjan

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

turnaj

Odoslaťod cstrike22 17 Mar 2007 13:32

z BB prideme urcite aspon 2. Chceme sa od Vas nieco naucit ked hravate kazdy den v tom Vasom kasine. Ale dufam, ze bude aspon nejaky schopny buy-in aby sa tam oplatilo ist
cstrike22

to Pavjan

Odoslaťod Lose 17 Mar 2007 14:17

inu kavu nalievas :-)
Lose

to all

Odoslaťod pavjan 17 Mar 2007 14:26

bohuzial datum sa zase dostal do stadia vyjednavania, kedze ho pavel jednym tahom zhodil zo stola.

Lose sorry nie je to moja chyba, ale vyzera to tak , ze si zase raz nezahras.
pavjan

to Pavjan

Odoslaťod Lose 17 Mar 2007 14:29

nevadi zahrame sami, nasetrite peniaze, nech sa mi aspon za letenky vrati, Kali ma narodky tak za rozbijeme ze vlastne mamky nespozname :-)
Lose

to Pavjan

Odoslaťod džejar 17 Mar 2007 14:59

musíš se ozvat dřív a ne sem vrhnout termín tak,abych si ho všimnul až tady!Řešíme i Žilinu a ty ses dlouho neozval jak je to s prostorem,takže fakt sorry,ale tohle datum je absolutně nevhodný.Můžete Loseho opit tak aby tu vydržel týden a posunout to na další víkend?
džejar

to dzejar

Odoslaťod pavjan 17 Mar 2007 15:28

bolo to z mojej strany velmi urychlene a neuvazene tak dufam, ze som ta nenahneval. bol som do toho cely hrrrr tak teraz vzniklo toto nedorozumenie.

neporozumeli sme sa z nasej aj s tvojej strany, ale uznavam, ze z nasej asi viac. ked sme debatovali v banskej bystrici tak sme sa tak zhruba dohodli na polku aprila, no a ty si to este potom rozhlasil na zaver, ze dalsi turnaj bude na 90 percent v povazskej tak sme tomu rozumeli, ze ostava na nas ako a kedy k tomu dojde. A tiez som myslel, ze mesiac a pol dopredu ti bude stacit dat vediet.

Ale nic sa nedeje, zamer zostava. Neviem ci sa to bude dat posunut o tyzden, ale vynasnazime sa to dohodnut co najskor. Okamzite ked budem nieco podrobne vediet tak ti napisemm a teraz to dam najprv odsuhlasit :-) SORRY za zmatok
pavjan

ne

Odoslaťod džejar 17 Mar 2007 16:00

v poho,oprav si ty maily :) V klidu chlapi,neco vymyslime,jak sem psal,tyden predtim i tyden potom neni problem,ale zrovna 21.4.mam dulezitou akci nepokerovou.Slovenske Las Vegas je jednoznacne v planu!!
džejar

to all

Odoslaťod Lose 18 Mar 2007 05:52

skoda toho, som sa tesil, letenku zmolim.

to Pavjan: pocuj, teraz pekne vymysli nejaky nahradny plan, nech sa doma nenudim, na baraku mam net odpojeny, tak nieco vymyslite, kua...

to Dzejar: ak chcete robit ten turnaj tak lepsie tyzden pred mojim prichodom, alebo az dva po odchode. Aby mali chlapci na buy-in, lebo si idem po ich marcove uspory :-)
Lose

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 29 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!