Turnaj v ZILINE
Počet príspevkov: 11 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Turnaj v ZILINE
Co tak zorganizovat turnaj v Ziline ,myslim ze by to bolo tak akurat v strede cesty ako aj pre cechov aj slovakov.Miestnost dokazem vybavit cca pre 55 ludi.Mozete kludne dat prispevky ci ste za alebo proti. a ked tak Pavel sa mi ozvi na mail bobko1@centrum.sk a dohodneme podrobnosti.A ten vitaz v B.B. je JASKO tak aby ste vedeli aj do buduceho turnaja :) a je zo ZILINI a nie z PB ako by si vela ludi prialo :)
- bobko1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
x
noked si to re-raisol tak som vedel ze to neni bluff a ze budes ochotny ist all in. inak fakt som ta putol na runner runner flush. Nemohol si vediet, ze mam AA na ruke nedal som to poznat. Skoda no hral si dobre ale na moj vkus az moc agresivne.
- cstrike22
hehehe
zilina by sedela aj nam. najskor skusime doladit tu povazsku a ked to nesadne tak postupime organizaciu vam...
Jasko to vyhral???? Pekne, pekne. Fakt by som necakal... V nitre na kvalifikacii som ho skaredo podojil ale v bb hral kvalitu aspon to co som videl.
P.S. to nebolo prianie aby bol vitaz z Povazskej. To bolo ocakavanie :-)
Jasko to vyhral???? Pekne, pekne. Fakt by som necakal... V nitre na kvalifikacii som ho skaredo podojil ale v bb hral kvalitu aspon to co som videl.
P.S. to nebolo prianie aby bol vitaz z Povazskej. To bolo ocakavanie :-)
- pavjan
pavjan
... ty si nepolesitelny :)
pomsta ???
dobry hrac musi vediet v prvomrade PREHRAT !!!
(ako ja v NR) a vidis BB mi celkom sadla ,ale mal som cistu hlavu a nemislel som na nic osobne len na hru
pomsta ???
dobry hrac musi vediet v prvomrade PREHRAT !!!
(ako ja v NR) a vidis BB mi celkom sadla ,ale mal som cistu hlavu a nemislel som na nic osobne len na hru
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
tapka
samozrejme to bolo zo srandy.
ver tomu, ze ja som sa uz naprehraval tolko turnajov, ze ta banska ma moc nerozhodi. viac menej od zaciatku kvalifikacie cez cely turnaj sa ukazovalo, ze proste mam smolu a nic s tym neurobim. kvalifikaciu som dal nejako zubami nechtami na finalovy stol no a hlavny turnaj bol o tom ci dam all in ked mam 1000 alebo ho dam ked budem mat 500. vacsinou som za prvy variant no a prvy split a nasledne vyradenie s viac menej identickymi rukami mi len potvrdili to co mi cely den signalizoval:
SA MOZES AJ POSRAT DNES NEVYHRAS!!! {teda aspon ja som to tak precital} :-)
ver tomu, ze ja som sa uz naprehraval tolko turnajov, ze ta banska ma moc nerozhodi. viac menej od zaciatku kvalifikacie cez cely turnaj sa ukazovalo, ze proste mam smolu a nic s tym neurobim. kvalifikaciu som dal nejako zubami nechtami na finalovy stol no a hlavny turnaj bol o tom ci dam all in ked mam 1000 alebo ho dam ked budem mat 500. vacsinou som za prvy variant no a prvy split a nasledne vyradenie s viac menej identickymi rukami mi len potvrdili to co mi cely den signalizoval:
SA MOZES AJ POSRAT DNES NEVYHRAS!!! {teda aspon ja som to tak precital} :-)
- pavjan
Počet príspevkov: 11 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.