TURNAJE TAM, KDE JE CHCETE!!!

Príspevky zo starej diskusie

To nie je feeeeeeeeeeeeeer!!!

Odoslaťod gigi206 02 Feb 2007 14:43

Džejar, z tejto diskusie jasne vyplyva, ze najvacsi zaujem o LIVE turnaj je na vychodnom slovensku, no vy aj tak smerujete turnaj na stredne slovesnsko...chapem ze je to asi fakt zlata stredna cesta, no potom je zbytocne viest diskuzie typu: TURNAJE TAM, KDE JE CHCETE!!! Preco nepovies vsetkym narovinu ze s turnajom na vychode sa nerata, nie len teraz ale nikdy do buducna, BUD UPRIMNY!!! My na vychode znesieme vsetko...no nerob nam zbytocne nadeje. No aby som ta nastval tak ja si asi do tej Bystrice fakt dojdem..je to vzdy lepsie ako Nitra
gigi206

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

pišská 2

Odoslaťod jazvec 02 Feb 2007 15:55

Viem aj o mieste, je tam hotel na urovni, metropol sa to vola, mam tam aj nejakych znamych :)
jazvec

Založený: Feb 2007

gigi206

Odoslaťod GusTapka14 02 Feb 2007 21:27

Co to pises? Uvedom si ze to je CZSK turnaj ,tak si predztav ze hraci s Prahy pridu do Nitry a ty s VYCHODU nemozes prist na Stredna Slovensko.
Obrázok používateľa
GusTapka14

Poďakoval/li: 3 krát/3 krát

turnaje v Kosiciach

Odoslaťod saroyan 04 Feb 2007 17:48

No ja som kosican a jeden chlapik ma svato svete presvieca, ze vraj v KE sa pravidelne hravaju pokrove turnaje... ale zial nevie presne kde ani nema nijaky kontakt, len tiez pocul...tak neviem. Sice to nieje to tipek co rozprava nemzysli, ale nejako sa mi to nezda, lebo predpokladam ze tu na pokerportali by o tom aspon vychodniari nieco urcite vedeli, vsak ?
saroyan

tapka14

Odoslaťod gigi206 04 Feb 2007 17:56

Tapka, tapka...ty sa uvedom!!! Ja to vsetko chapem, ale ty sa zobud a precitaj si titulok tejto diskusie...CHAPES!!! Proste mne je jasne ze kompromis v nas prospech bol urobeny...ziskali sme nejake kilometre smerom k nam na vychod, ALE nema zmysel viest diskusie podobneho charakteru, pokial je jasne ze aj tak sa turnaj nebude moct konat napr. v Michalovciach. A len poukazujem na to ze aj keby turnaj bol len pre hracov zo Slovenska, tak by sa zorganizoval aj tak len na stredozapade... Takze dobuducna doporucujem aby sa vobec nezacinalo o diskusiach podobneho charakteru, aby sa oznamil presny termin a miesto konania turnaja, zamedzi sa tym podobnym nedorozumeniam, ktore zbytocne smeruje k vetam ako:Co to pises?.....Tak drahy Tapka nic viac som nepisal ako len moj nazor kde by sa mal turnaj konat...to je vsetko!!!
gigi206

KE

Odoslaťod alydzi 04 Feb 2007 21:44

hmm kedze je nas tu tak vela z vychodu, tak preco si nezorganizujeme sami nejaky turnaj ??

ved nemusi byt velky, staci ked sa raz za cas streneme a odohrame nejaku tu hru a je to

so lets do it
alydzi

Poďakoval/li: 3 krát/2 krát

Banska Bystrica

Odoslaťod džejar 05 Feb 2007 21:32

pro tentokrat teda zlatá střední, 24.2. turnaj v Banske Bystrici. To gigi206, je to fakt kompromis a tenhle prispevek sem dal proto, abych zjistil vas zajem... nema smysl se napadat, dik vsem za nazor a slibuju, ze Kosice budou hned, jak to bude hlavne technicky mozne, protoze vychodnari se tady predvedli jako fakt velci nadsenci a ocenit se to proste musi!! I proto verim, ze do BB nakonec dorazi armada vychodnaru v cele s gigi206, aby me nastval...:))
džejar

co uz s vami :)

Odoslaťod alydzi 05 Feb 2007 21:35

no beriem KE nemaju najlepsiu Geograficku polohu a BB snad bude v pohode, ked uz som sa dotrepal do NR tak snad aj tam :)))

pokru zdar

G
alydzi

Poďakoval/li: 3 krát/2 krát

:)

Odoslaťod džejar 05 Feb 2007 22:18

..a zapomnel sem rict, ze v te armade samozrejme cekam, ze bude alydzi.:)
džejar

...

Odoslaťod relkam 06 Feb 2007 20:20

noooo KE by si tiež zaslúžili nejaký pekný turnaj :-(
relkam

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 1 krát/1 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!