UltimateBet
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
UltimateBet
Zkouším cca týden tuto hernu, ale není mi moc jasný systém Bonus$ a Ultimate points, které už nějaké mám. Dají se nějak přeměnit na Real$ nebo je třeba něco vložit?
- Benny13
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Bonus dolare a ultimatepointy
bonus dolare sa premienaju na normalne tak, ze hras pri stole, alebo za zaplateny poplatok pre hernu pri vstupe na nejaky turnaj.
Za ultimatebody mozes hrat (ak ich mas dost) nejake turnaje myslim a v tych turnajoch sa daju potom vyhrat normalne dolare.
Za ultimatebody mozes hrat (ak ich mas dost) nejake turnaje myslim a v tych turnajoch sa daju potom vyhrat normalne dolare.
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
No tak som sem zasadol ku cash stolom
Klasika 0.5/1, asi za 2 hodinky +200$, tie cash gamy maju nieco do seba.
Tu sa mi to zdalo dost jednoduche, sedel som asi pri 3 stoloch, pri kazdom bol 1 az 2 blufferi ktory odovzdali svoje zakladne imanie na Slovensko :-D
Pri tych cash gamoch sa mi nejako dari, za chvilu asi budem hravat s cstikom a losem :)
Tu sa mi to zdalo dost jednoduche, sedel som asi pri 3 stoloch, pri kazdom bol 1 az 2 blufferi ktory odovzdali svoje zakladne imanie na Slovensko :-D
Pri tych cash gamoch sa mi nejako dari, za chvilu asi budem hravat s cstikom a losem :)
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 25 hostí.