úspech :-)
Počet príspevkov: 27 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
přeju ti to,ale!
Taky jsem postoupil do takovejchto turnaju, ale většinou z toho nic není, akorat ztrata času!!Hodně štěstí
- Boro
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
...
Rkc189 dakujem a máš úplnú pravdu. O čom to tu niektorý točíte???? Strata času? Opýtajte sa hráčov na úrovni či pre nich poker, freerol alebo za peniaze bola niekedy strata času. Ja si myslím že by odpovedali nie!!! Každá je dna skúsenosť vám neskôr može prísť vhod. Takže sa tu niektorý prestante správať ako profíci lebo nimi nie ste!!! A kým nepochopíte že každý jeden Hand v pokri je skúsenosť tak ani nebudete!!! Ja tiež nie som profík a tak skoro ním ani nebudem.
Neviem či niektorý z vás poznajú mariáš. Jeden pán čo to hraje asi 50 rokov a je profík raz povedal: karty to su filozofia ktorú sa učíš celý život. A mal úplnú pravdu. GL to ALL :-)
Neviem či niektorý z vás poznajú mariáš. Jeden pán čo to hraje asi 50 rokov a je profík raz povedal: karty to su filozofia ktorú sa učíš celý život. A mal úplnú pravdu. GL to ALL :-)
- relkam
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
co je uspech?
Co je uspech nam ukazal chlapik s nickom AABenjaminAA z ceska, ktory skoncil tento tyzden v milion dolar guaranteed na P****Stars na siestom mieste a vyhral $30,530.20 ...
hm, tomu poviem uspech, gratulujem...Romanicco nabuduce nech tam uz vidim teba :)
hm, tomu poviem uspech, gratulujem...Romanicco nabuduce nech tam uz vidim teba :)
- roy016
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
relkam
nesuhlasim, ano pre mna napriklad je freerol uplna strata casu, povedzme to trva 7 hodin vyhrajem 5 usd, nic sa nenaucim plytval som cas zahrajem si 7 serii sngciek po 9 pre 18 ludi co je 63 sngciek za ten isty cas povedzme buy in 16 mam tam roi cca 30 vyhra cca 300 usd a sup sice sa tam tiez nic nenaucim, ale zarobil som o 295 usd viacej -:)))
- jonatanko
- Poďakoval/li: 1 krát/6 krát
Počet príspevkov: 27 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.