Vase online rekordy

Príspevky zo starej diskusie

Ako som dodnes k peniazom neprišiel.

Odoslaťod SpongeBob 26 Jún 2007 07:00

Vďaka pružnosti našich skvelých inštitúcií a vrcholne nevymoželnosti práva a arogancie silných.Vyhral som na Full tillt pokri.Ako americka herna tvrdými zákonmy proti pokru bol komplikovaný výber.Tak cez click2pay som urobil výber bez problémov do 48 hodín nabehli peniaze.Urobil som výber na kreditku ale kvoli neakým novým zákonom to teraz nejde/ani expekt už neakceptuje výber na kreditku/takže nezavádzali.Do tvoch dní som mal šek doma.O.k. krytý šek nemeckou Comerz bank.Vravím dobre asi za 5 dní som k peniazom došiel.A teraz začína naše zlaté slovensko arogancia moci a nevymoželnosť práva.V tatra banke že preplatia bez problémov.Piččča s úsmevom hovorí po zaevidovaný šeku že pošlú na účet,ale niečo musia overiť.Ale keby som bol išiel do VUB banky tá by ihneď preplatila lebo ma monopol na šeky.Vravím nech vráti šek hovorí že to nejde lebo už je zaevidovaný.Ok vydržíme.Nechodí a nechodí až na internete najdem že majú na to 30 dní.No čo už nie sme v Amerike.Uplinulo 30 dní dodržali na deň a zavolali že nesedí meno na šeku s menom na účtu.Učet bol manželkin pri vyplňovaní my v tatrabanke nič nepovedali dal by som svoj učet len mam ho v inej banke.Museli sme dať s plnomocnenie v banke že sa može urobiť prevod na ten účet.No čo už.Začala plynúť nová 30 dňová lehota popri tom šek už prepadol lebo už nie je platný musel som vybaviť nový.A zase čakám.Toto celé začalo 12.4 2007.Toto je len akože varovanie ostatným ak by sa ocitli v podobnej situácii.
Obrázok používateľa
SpongeBob

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 0 krát/4 krát

Re: Ako som dodnes k peniazom neprišiel.

Odoslaťod vlade 26 Jún 2007 07:06

Tak to ti dam radu, vyberaj na moneybookers a odtial na ucet :). Ja som vyberal uz zo skoro kazdej herne co je tu v zozname a cez MB neni naozaj vobec ziadny problem.

Volakedy to bolo zlozitejsie a vyber sekom naozaj trva najdlhsie zo vsetkych moznych vyberov. Navyse som aj trocha lenivec a este teraz sa mi po izbe povaluju nejake nepreplatene seky, ktore som do banky ani nezaniesol :-D
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

aha

Odoslaťod jonatanko 26 Jún 2007 07:09

ani so sekmi nie je ziaden problem, vub nema monopol na ziadne seky, dako mnoho dezinformacii tam je -:)))
jonatanko

Poďakoval/li: 1 krát/6 krát

Re: aha

Odoslaťod SpongeBob 26 Jún 2007 07:17

VUB banka jediná prepláca šeky hotovosťou ak je šek vystvená bankou.
Obrázok používateľa
SpongeBob

Re: aha

Odoslaťod SpongeBob 26 Jún 2007 07:20

a tebe ak nie je problém že kryté šeky sa vyplácajú za mesiac.ok.
Obrázok používateľa
SpongeBob

Re: Re: Ako som dodnes k peniazom neprišiel.

Odoslaťod SpongeBob 26 Jún 2007 07:27

Nevieš moneybookers použiť na výber len na vklad.Neakceptuje MB.
Obrázok používateľa
SpongeBob

Re: Ako som dodnes k peniazom neprišiel.

Odoslaťod expekt 26 Jún 2007 07:33

Rad by som poopravil dezinformacie v tomto prispevku - expekt akceptuje stale vybery na kreditnu kartu VISA. Nie je ziadna zmena! Karta musi byt overena, t.j. musi s nou byt urobeny minimalne jeden vklad na expekt ucet a nasledne je mozne previest peniaze aj opacne. s pozdravom expekt
expekt

Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Re: Re: Ako som dodnes k peniazom neprišiel.

Odoslaťod vlade 26 Jún 2007 07:46

Moneybookers pouzivam aj na vklad aj na vyber, aj v herni ktoru spominas (full tilt poker) to tak ide, na 100%... ;-)
vlade

Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod SpongeBob 26 Jún 2007 07:50

Nereaguje na výber po kliknutí. na výber kredit karty.Po kontakte českeho suportu pána Vopičku my potvrdil že expekt neakceptuje výbery na kredit kartu.Overte si to Expekt.
Obrázok používateľa
SpongeBob

Odoslaťod SpongeBob 26 Jún 2007 07:55

Odpove´d z expektu že neprijímavý výber z kreditnej karty 1147098-1018478-číslo odpovedi.Niekto zavádza.
Obrázok používateľa
SpongeBob

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!