Výber z herne EXPEKT
Počet príspevkov: 7 • Stránka 1 z 1
Výber z herne EXPEKT
Prosim vás to sa neda normalne poslat prachy na VISA kartu ked som si nou vložila?
A ako je to s tým bankovým prevodom - mam Slovensku sporitelňu - nikde nie je napisané v ako tvare maju byť tie údaje - či chcú medinárodné číslo alebo obyčajne.
poradte prosím
A ako je to s tým bankovým prevodom - mam Slovensku sporitelňu - nikde nie je napisané v ako tvare maju byť tie údaje - či chcú medinárodné číslo alebo obyčajne.
poradte prosím
- lubka
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Výber z herne EXPEKT
Ahoj, este raz gratulujem!
Vyber by mal fungovat na VISA kartu, mne teda funguje bez problemov. I ked kartu mam v ceskej banke.
Kedysi som vyberal aj bankovym prevodom, no a tu je nutne cislo uctu zadat v medzinarodnom formate - IBAN.
Vyber by mal fungovat na VISA kartu, mne teda funguje bez problemov. I ked kartu mam v ceskej banke.
Kedysi som vyberal aj bankovym prevodom, no a tu je nutne cislo uctu zadat v medzinarodnom formate - IBAN.
- Markizik
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Myslim ze na Slovenske VISA karty sa vyberat neda.
Ja odporucam moneybookers, to je najlepsi sposob a funguje v drvivej vacsine herni...
Ja odporucam moneybookers, to je najlepsi sposob a funguje v drvivej vacsine herni...
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
na kartu vyber nejde.posli si na ucet normalne udaje bankove nie medzinarodne[nie IBAN].peniaze dojdu do 48 hodin.aka banka jedno.
-
SpongeBob - Príspevky: 332
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
Re: Re: Výber z herne EXPEKT
na kartu SK sa neda a monebookers iba ak:
1. VŠETKY vaše vklady na účte Expekt boli uskutočnené prostredníctvom MB.
2. Suma, ktorú chcete vybrať, musí byť rovnaká alebo menšia ako suma, ktorú ste na svoj hráčsky účet cez MB vložili.
Expekt ma ucet v Unicredit (ex-HVB) takze prevod na Sk ucty je bezproblemovy..
A este gratulujem k vyhre! :)
1. VŠETKY vaše vklady na účte Expekt boli uskutočnené prostredníctvom MB.
2. Suma, ktorú chcete vybrať, musí byť rovnaká alebo menšia ako suma, ktorú ste na svoj hráčsky účet cez MB vložili.
Expekt ma ucet v Unicredit (ex-HVB) takze prevod na Sk ucty je bezproblemovy..
A este gratulujem k vyhre! :)
- wolfe
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Počet príspevkov: 7 • Stránka 1 z 1
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google Adsense [Bot] a 18 hostí.