Yegonovo
Počet príspevkov: 39 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: acvonmilan
NO vidis, Ty rad vyletis v takove situaci, ja zase radeji ten pot shrabnu, kazdy mame jine priority :-D
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: ac
aha takze takto to funguje, ti co sa pokrom zivia maju proste stastie alebo su psychotronici :)
ako som povedal ac myslel som si presne to co ty ale zmenil som nazor - nebudem ta nutit menit tvoj, len som vyjadril co si myslim
ako som povedal ac myslel som si presne to co ty ale zmenil som nazor - nebudem ta nutit menit tvoj, len som vyjadril co si myslim
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: aha
V pokeru je prilis neznamych na to, aby Ti to matematika vse dopredu rekla :-) Proto je poker hazardni hra a proto je poker krasny... @->--
-
Re: Re: Re: ac
Vsak o tom to je a presne jak jsi sam nekolikrat napsal - je to tady pro diskusi a ne se presvedcovat o svych pravdach :-) Navic jsi docela chytry, takze asi odhadnes, do jake miry jde o nadsazku z me strany :-P
-
Re: fuha
Matematika Ti nepovi co drzi souper, matematika Ti nepovi co prijde na turn, co na river... to Ti matematika nepovi. Da Ti jen teoreticky odhad kolik % konstelaci je pro Tebe vyhernich a kolik ne. To je to same, jako kdyby hrala fotbal treba Sparta proti Ziline - na Spartu by byl kurz 1,15 protoze to bude matematika, ale nikde neni zaruceno ze zrovna tohle nebude ten jeden z x-zapasu, kdy muze remizovat ... Je to proste vse vec odhadu a pravdepodobnosti, ale nikdy zaruky a jistoty!
-
pre yegon +AC
skusim moj pohlad na vec:
yegon ma jednoznacnu pravdu co sa tyka cash hry online,tam dlhodobo vyhrava ten kto dodrziava pokrovu matematiku
ine je to ale v live hre a v MTT(online aj live),
tam si myslim ze ma svoj diel pravdy aj AC:tam je casto ovela dolezitejsie precitat supera,blaf v spravny cas a matematika ide bokom.Napriklad ten priklad s AA proti flush draw:niekedy ma clovek predtuchu ze ten flush tam musi prist a ked nie na turne tak na riveri urcite.
Z ciste materialistickeho hladiska je to asi smiesne davat na predtuchy,ale podla mna spickovi hraci tazia s instinktov.
Inak by kvalitni hraci,ktori vsetci ovladaju pokrovu matematiku a hraju medzi sebou boli vsetci na nule a zarabala by len herna.
yegon ma jednoznacnu pravdu co sa tyka cash hry online,tam dlhodobo vyhrava ten kto dodrziava pokrovu matematiku
ine je to ale v live hre a v MTT(online aj live),
tam si myslim ze ma svoj diel pravdy aj AC:tam je casto ovela dolezitejsie precitat supera,blaf v spravny cas a matematika ide bokom.Napriklad ten priklad s AA proti flush draw:niekedy ma clovek predtuchu ze ten flush tam musi prist a ked nie na turne tak na riveri urcite.
Z ciste materialistickeho hladiska je to asi smiesne davat na predtuchy,ale podla mna spickovi hraci tazia s instinktov.
Inak by kvalitni hraci,ktori vsetci ovladaju pokrovu matematiku a hraju medzi sebou boli vsetci na nule a zarabala by len herna.
- fidelko
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
instinkt
podla mna pokrovy instinkt vznika skusenostami a sklada sa zo
- schopnosti odhadnut ruku supera (po vela odohratych rukach clovek je stale lepsi a lepsi v tomto lebo vie spravanie supera priradit rukam s ktorymi videl superov rovnako sa spravat v minulosti)
- schopnost odhadnut silu superovej ruky podla fyzickych znakov - tells
- schopnost automaticky sa rozhodnut ci sa mu oplati cakat na postupku alebo flush za urcitu sumu ktoru musi dorovnat alebo nie (toto nahradza matematiku - je to instinkt ziskany nespocetnym opakovanim roznych situacii az kym sa urcite situacie nespoja v mozgu so ziskom ine so stratou)
myslim ze AA nikto proti flush draw nezahodi len preto ze si mysli ze na riveri pride flush, instinktivny hrac to posudi presne rovnako ako matematik a sice riziko proti zisku
ak je to na zaciatku turnaja, pot je maly a super ide all in o 10x tolko kolko je v pote foldne matematik aj instinktivny hrat
ak je to na konci turnaja a obaja hraci maju 10x BB tak dorovna tiez jeden aj druhy
ano v turnaji sa okrem matematiky hra aj situacne, nic to ale nemeni na veci ze ak budes vzdy hrat draws s nedostatocnymi odds tak sancu na vyhru v turnaji si zmensujes
- schopnosti odhadnut ruku supera (po vela odohratych rukach clovek je stale lepsi a lepsi v tomto lebo vie spravanie supera priradit rukam s ktorymi videl superov rovnako sa spravat v minulosti)
- schopnost odhadnut silu superovej ruky podla fyzickych znakov - tells
- schopnost automaticky sa rozhodnut ci sa mu oplati cakat na postupku alebo flush za urcitu sumu ktoru musi dorovnat alebo nie (toto nahradza matematiku - je to instinkt ziskany nespocetnym opakovanim roznych situacii az kym sa urcite situacie nespoja v mozgu so ziskom ine so stratou)
myslim ze AA nikto proti flush draw nezahodi len preto ze si mysli ze na riveri pride flush, instinktivny hrac to posudi presne rovnako ako matematik a sice riziko proti zisku
ak je to na zaciatku turnaja, pot je maly a super ide all in o 10x tolko kolko je v pote foldne matematik aj instinktivny hrat
ak je to na konci turnaja a obaja hraci maju 10x BB tak dorovna tiez jeden aj druhy
ano v turnaji sa okrem matematiky hra aj situacne, nic to ale nemeni na veci ze ak budes vzdy hrat draws s nedostatocnymi odds tak sancu na vyhru v turnaji si zmensujes
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Počet príspevkov: 39 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.