Zabezpecenie hesla? OMG
Počet príspevkov: 19 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Zabezpecenie hesla? OMG
Som velmi sklamany z toho ako si pokerportal zabezpecuje hesla. Staci sa regnut a pridem vam to mailom a heslo je dokonca este vyznacene v uvodzovkach. Jak sa tym zabrani cudzincom?
Podla mna by malo byt tak napisane aby to vedeli ziskat iba slovaci.
Napr. heslo finapril by som zaslal v takejto sprave: Heslo na nedelnajsi turnaj (nepouzivat slovo freeroll) si poskladat z prvych troch pismen slova final a mesiaca v ktorom sa nachadzame. Bol by to az taky problem?
A heslo posielat hodinu pred turnajom. Aj keby ho dakto zistil nestihne ho rozsirit po inych forach.
Lebo toto je fakt hroza ,ze na bubakoch kde zvyklo byt okolo 100 ludi je zrazu skoro 500.
Podla mna by malo byt tak napisane aby to vedeli ziskat iba slovaci.
Napr. heslo finapril by som zaslal v takejto sprave: Heslo na nedelnajsi turnaj (nepouzivat slovo freeroll) si poskladat z prvych troch pismen slova final a mesiaca v ktorom sa nachadzame. Bol by to az taky problem?
A heslo posielat hodinu pred turnajom. Aj keby ho dakto zistil nestihne ho rozsirit po inych forach.
Lebo toto je fakt hroza ,ze na bubakoch kde zvyklo byt okolo 100 ludi je zrazu skoro 500.
- Pajoncek
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Zabezpecenie hesla? OMG
Pajoncku proc tak slozite, myslim, ze by plne postacilo, kdyby rozesilani hesel bylo omezene jen na CZ/SK maily, ikdyz chapu, ze nekdo nemusi souhlasit, pac muse byt vlastnikem mailu zahranicniho ikdyz je to cech/slovak...
- Dedko
- Založený: Mar 2007
Hmm?
Co je na tom zlozite si zalozit slovensky mail?
Podla mna je to uplne jednoduche to vopchat nejako do slovenskej vety. Ja takisto nemam problem zistit hesla na francuzske,nemecke,spanielske freerolly aj po francuzsky a spanielsky neviem ani slovo.
Podla mna je to uplne jednoduche to vopchat nejako do slovenskej vety. Ja takisto nemam problem zistit hesla na francuzske,nemecke,spanielske freerolly aj po francuzsky a spanielsky neviem ani slovo.
- Pajoncek
- Založený: Apr 2007
hmm
divej tim zpusobem co jsem uvedl by se pomer zahranicnich ucastniku urcite snizil min o 50%...ale nevim proc o tom diskutujeme, je to vzasade bezpredmetne, ja to nezmenim...napis tam nahoru a uvidis co ti odpovi :D jinak neboj vsiml jsem si tvejch dotazu "jake je helso na dnesni freeroll" na hodne forech, no a stejne jak ty to delaji i cizinci...co je na tom, cuchaj cuchaj hold penize...LOL-no nevim jestli cizince vytrhne hrani freerollu s dotaci 190USD :D
- Dedko
Re: Zabezpecenie hesla? OMG
No, takze vsetky registrácie na pokerportali sa raz za tyzden pred posielanim emailu manualne kontroluju a heslo je posielane IBA tým, ktorí sa na pokerportal zaregistorvali zo slovenska alebo ciech, cize ich IP je z SK alebo CZ.
Ja si nemyslim že heslo mohlo takýmto spôsobom uniknúť.
Problém je ten, ze sa najde niekto, koho ulohou je len robit zle ostatnim a takyto clovek aj ked je z Ciech alebo Slovenska kludne toto heslo napise na zahranicne forum.
Koli tomuto sme mali dohodnutu s CD pokrom ochranu este na ich strane, ze zaregistrovat sa na turnaj mozu len hraci z tychto krajin, ale toto im ocividne nefunguje.
Takze ochrana voci piratom je velmi zlozita, ale ako vidno robime co mozeme, ale niekedy je aj to malo a preto sa za tych zahranicnych ospravedlnujem, je to tazke :(
Ja si nemyslim že heslo mohlo takýmto spôsobom uniknúť.
Problém je ten, ze sa najde niekto, koho ulohou je len robit zle ostatnim a takyto clovek aj ked je z Ciech alebo Slovenska kludne toto heslo napise na zahranicne forum.
Koli tomuto sme mali dohodnutu s CD pokrom ochranu este na ich strane, ze zaregistrovat sa na turnaj mozu len hraci z tychto krajin, ale toto im ocividne nefunguje.
Takze ochrana voci piratom je velmi zlozita, ale ako vidno robime co mozeme, ale niekedy je aj to malo a preto sa za tych zahranicnych ospravedlnujem, je to tazke :(
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Vlade
Vlade budu s tebou polemizovat, ty pises, ze IP kontrolujete a hesla rozesilate jen uzivatelum, kteri se registrovali z CZ/SK...tak me vysvetli, jaktoze me chodi maily s hesly kdyz ziju v UK a registroval jsem se taky z UK...??? To me ted vrta v hlave az sem se i na zadku zapotil :-)
- Dedko
Re: Re: Vlade
Ked uvidime niekoho na diskusii ze pise po slovensky alebo po cesky a neni este v skupine ktorej sa zasiela heslo, tak ho tam manualne zaradime, aj ked sa registroval z inej krajiny ;)
- vlade
Re: Re: Re: Vlade
Tak dik za vysvetleni, uz jsem se prestal potit :-)
- Dedko
Re: Re: Re: Re: Vlade
Mozno neveris, ale neni to sranda kontrolovat to kazdy tyzden (aj ked len nove registracie) a tiez to tam manualne zaradovat a potom to dopadne tak ako s tymi bubakmi dnes :( tak to je trocha demoralizujuce *SLZA*
- vlade
Počet príspevkov: 19 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.