Zruste KLOBASKU
Re: Re: Re: Vacsina
jooooooo
- Zbyssek
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: 5 sekund po pauze
strasny lucker, aj s dvojkami isiel all-in a moje Q-K na neho nestacilo :-D ..inak hoho, to co malo byt, proti chudakovi s 200 chips na BB, ktory sa ledva prihlasil, navysovat so SB na trojnasobok s Q-2 off, to sa robi ?..nonono ;) ..to uz by som pri tych blindoch dorovnal s hocicim :)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Zitra bude lip
Dneska mi zase HohoMan utece, 1zart1 taky, na Vlada ani na nikoho dalsiho jsem prakticky nic nestahl... proste klasicka Klobasa! Zitra musim uhrat prvni trojku, jinak to nevidim!
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
Re: Zitra bude lip
..dnes neboli rovnake podmienky pre kazdeho, ale zajtra na carbone vam ukazeme, preco tych najlepsich titan vyhodil od stolu :-D
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
no toto...
...tak v tak neregulernich podminkach jsem jeste nehral, mazec toto. Tahle TITAN saskarna si rika herna. No fuj.
- HohoMan
Re: no toto...
Eh, tak mi to nejak zablblo... jen jsem psal ze to snad byla vyjimka, protoze jinak byl zatim Titan velice spolehlivy! Ja tam teda hravam jen Klobasky a mam uz jen na tri turnaje... tak snad neco urvu, posilat si tam uz nebudu...
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.