Klobasa na Titan pokri
Titan dobití
hlavně pozor na to, aby jsi mel na moneybookers minimalně 20$. Na titan jde poslal minimalne tato častka.
- Giro
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
roy
mno zatial celkom v pohode. robil som cez click to pay dva depozity. peniaze boli okamzite zaslane na server chvilku na to som dostal telefonat z banky ci potvrdzujem transakciu alebo ju maju spatne blokovat a bolo vybavene. on line toho moc nenahram takze sa za ich serioznost zarucit nemozem, ale zase keby osierali tak s nimi nespolupracuje pokerroom a kopec inych herni. money bookers su najvacsi a bla bla tiez robili mesiac kraviny. nikdy neteler ma sudne natahovacky proste nikdy nemozes vediet.
- pavjan
pavjan
samozrejme ze to bude o drzku , ale skoro som zabudol ze sme traja ,pravda roy ? :)
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
to GusTapka
Cau,
najrychlejsie dobytie na Titan pokri je cez PaySafeCard. Da sa to kupit v hociktorej pobocke Istrobanky (maju 200 a 1000korunove).
najrychlejsie dobytie na Titan pokri je cez PaySafeCard. Da sa to kupit v hociktorej pobocke Istrobanky (maju 200 a 1000korunove).
- rafi
- Poďakoval/li: 6 krát/6 krát
to roy
spravil som si deposit. kedy a ako mi dojde ta kalkulacka? vies o tom nieco?
budem hrat len klobasu tak uvidime ci sa za tych desat hier vyfakujem alebo uhram aj nejaky bonus. celkom sa tesim...
OffTopic - ty vole... len tak s prdele hram uz pol hodinu nejaky free roll. zatial boli 4 hry kde nesiel niekto all in. totalny ujeb
budem hrat len klobasu tak uvidime ci sa za tych desat hier vyfakujem alebo uhram aj nejaky bonus. celkom sa tesim...
OffTopic - ty vole... len tak s prdele hram uz pol hodinu nejaky free roll. zatial boli 4 hry kde nesiel niekto all in. totalny ujeb
- pavjan
chyba v clanku
nasiel som chybu v clanku. vyhral som $18 a nie $8 :-)
a samozrejme siltovku:) - cca kedy to bude?:)
a samozrejme siltovku:) - cca kedy to bude?:)
- rafi
- Poďakoval/li: 6 krát/6 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.